"Καλύτερος ο Μόγες από τον Φαν Χάαλ"

Το οπισθόφυλλο της βρετανικής "Sun" επιτίθεται στον Λουίς φαν Χάαλ μετά το νέο κάζο και την ήττα με 5-3 από τη Λέστερ. "Ξοδεύτηκαν 157 εκατομμύρια λίρες και είσαι χειρότερος κι από τον Μόγες", ο τίτλος στην εφημερίδα. Τι γράφτηκε στο Twitter.

"Καλύτερος ο Μόγες από τον Φαν Χάαλ"

Η νέα γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ήττα 5-3 από τη Λέστερ) και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε (οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν το προβάδισμα με 3-1 μέχρι το 61') έφερε γκρίνιες στην Αγγλία, αλλά και επίθεση κατά του Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν αποδέκτης σκληρής κριτικής από τον τύπο του Νησιού με τη "Sun" να έχει στον τίτλο του οπισθοφύλλου της "157 εκατομμύρια λίρες (ήτοι 200 εκατ. ευρώ) ξοδεύτηκαν και είσαι χειρότερος κι από τον Μόγες".

Με τη γλώσσα των αριθμών και παρά την οξύτητα του τίτλου, η εφημερίδα έχει ένα δίκιο. Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Premier League, η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς, δύο λιγότερους σε σχέση με την περσινή επίδοση του Μόγες στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" δεν είχε στη διάθεσή του παίκτες όπως ο Ραδαμέλ Φαλκάο, Άνχελ Ντι Μαρία, Ντάλεϊ Μπλιντ και Μάρκος Ρόχο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

"Καλύτερος ο Μόγες από τον Φαν Χάαλ"

Και ο κόσμος του Twitter όμως δεν άφησε ασχολίαστη την ήττα των "κόκκινων διαβόλων" με τους Γκάρι Λίνεκερ, Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά και απλούς φιλάθλους να είναι ιδιαίτερα καυστικοί απέναντι στην ομάδα του Φαν Χάαλ.

Δείτε τι έγινε στο Twitter μετά το νέο στραβοπάτημα της ομάδας του Φαν Χάαλ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK