"Καρφιά" Νέβιλ για την υπόθεση του Ντε Χέα

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, κατηγόρησε τους ανθρώπους της ομάδας για κακή διαχείριση της υπόθεσης του Νταβίντ Ντε Χέα, που έχει ως αποτέλεσμα ο Ισπανός άσος να μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

"Καρφιά" Νέβιλ για την υπόθεση του Ντε Χέα
PHOTOGRAPH: LEE SMITH/ACTION IMA

Ο Νταβίντ Ντε Χέα κατά πάσα πιθανότητα διανύει την τελευταία χρονιά του στο "Ολντ Τράφορντ", αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κι ο ίδιος προτίθεται να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Ισπανός γκολκίπερ εξέφρασε πολλάκις την επιθυμία του να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις των διοικούντων την αγγλική ομάδα κατέστησαν αδύνατη τη πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του 24χρονου άσου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, κατηγόρησε τη διοίκηση για λάθους χειρισμούς στην υπόθεσή του.

"Υπήρξε κακός χειρισμός στην υπόθεση του, δεν χωράει αμφιβολία. Είναι μεγάλο λάθος να μην ανανεώνεις το συμβόλαιο ενός παίκτη με τέτοια ποιότητα νωρίτερα. Κάκιστη διαχείριση από την πλευρά της Γιουνάιτεντ, η οποία θα το πληρώσει ακριβά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK