"Κόκκινος διάβολος" ο Μάτα

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τη... βούλα είναι ο Χουάν Μάτα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Αγγλίας, με το κόστος της μεταγραφής του να αγγίζει τα 45 εκ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

"Κόκκινος διάβολος" ο Μάτα

Η μεταγραφή του Χουάν Μάτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/1), με το σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου από την Τσέλσι, έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των "κόκκινων διαβόλων".Δεν γίνεται ωστόσο γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός άσος θα φοράει το νούμερο 7, με το οποίο στο παρελθόν αγωνίστηκαν ο Ερίκ Καντονά αλλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μάτα έχει 32 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει αγωνιστεί 135 φορές με τη φανέλα της Τσέλσι, πετυχαίνοντας 32 γκολ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στη Γιουνάιτεντ. Πέρασα ωραία στην Τσέλσι, αλλά είχε έρθει η στιγμή για μια αλλαγή. Η Γιουνάιτεντ είναι το τέλειο μέρος για μένα και είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι μέλος του νέου κύκλου που έχει μπει ο σύλλογος.

Έχω πολλούς φίλους στη Τσέλσι, παραμένει τεράστια ομάδα, όμως δεν μπορείς να απορρίψεις την ευκαιρία να αγωνιστείς στη Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να βοηθήσω και να κάνουμε την ομάδα πετυχημένη τα προσεχή χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK