Μόνο με τη "Χρυσή Μπάλα" τα 80 εκ. στον Μαρσιάλ

Τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του Αντονί Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτει η "Parisien". Διαβάστε υπό ποιες προϋποθέσεις το συνολικό κόστος της μετακίνησης του 19χρονου στο Μάντσεστερ θα φτάσει τα 80.000.000 ευρώ.

Μόνο με τη "Χρυσή Μπάλα" τα 80 εκ. στον Μαρσιάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 50.000.000 ευρώ στη Μονακό για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, ολοκληρώνοντας... ηχηρά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, η "Parisien" γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες με τις οποίες το συνολικό κόστος της μετακίνησης του 19χρονου στο Μάντσεστερ θα φτάσει τα 80.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στα 50 εκ. θα προστεθούν άλλα 10 εάν ο Μαρσιάλ καταφέρει να σημειώσει 25 γκολ με τους "κόκκινους διαβόλους" στις επόμενες 4 σεζόν, ακόμη 10 εάν σε αυτό το χρονικό διάστημα συμπληρώσει 25 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας και τέλος το συνολικό ποσό θα φτάσει τα 80 εκατομμύρια εάν ο παίκτης κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα".

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ