Νέα ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ για τον Ντε Χέα

Ο χαρτοπόλεμος μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Νταβίδ Ντε Χέα στη δεύτερη συνεχίστηκε και την Τρίτη το βράδυ.

Νέα ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ για τον Ντε Χέα

Η αγγλική ομάδα σε ανακοίνωσή της τόνισε:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναζήτησε επαφή με τη Ρεάλ για την πώληση του Ντε Χέα. Ο Νταβίδ είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα μας και προτίμησή μας είναι να μην πωληθεί.

Δεν λάβαμε καμία προσφορά για τον παίκτη μέχρι χθες.

Χθες το μεσημέρι έφτασε η πρώτη πρόταση της Ρεάλ. Προέκυψε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με αντάλλαγμα τον Νάβας.

Tις επόμενες ώρες με τον Νάβας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, η ισπανική ομάδα είχε τον έλεγχο για τα έγγραφα που αφορούσαν τον Ντε Χέα, τον Νάβας και τη Ρεάλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήλεγχε μόνο τα δικά της έγγραφα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε τα σχετικά έγγραφα της μεταγραφής και των δύο παικτών στις 20:42 ώρα Αγγλίας. Το συμβόλαιο του Νταβίδ στάλθηκε πίσω χωρίς υπογραφή στις 22:32 ώρα Αγγλίας.

Στις 22:40 μας εστάλησαν σοβαρές αλλαγές στα συμβόλαια που έβαζαν τη συμφωνία σε κίνδυνο. Στις 22:55 τα έγγραφα που χειάζονται για την ακύρωση της συμφωνίας του Νταβίδ παραδόθηκαν. Οχι όμως και αυτά του Νάβας.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε, μέσω της αγγλικής ομοσπονδίας, δίαυλο επικοινωνίας με τη FIFA έτσι ώστε να διευκολυνθούν τα πράγματα, επιλογή όμως που δεν βρήκε σύμφωνη τη Ρεάλ.

Διαβάστε ακόμη:

Απίθανο: Και χρέος προέκυψε από το φιάσκο Ντε Χέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανακοίνωση επίθεση της Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ

Ανησύχησε ο μπαμπάς Νάβας: "Θέλουν μόνο Ισπανό τερματοφύλακα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK