Νέα ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ για τον Ντε Χέα

Ο χαρτοπόλεμος μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Νταβίδ Ντε Χέα στη δεύτερη συνεχίστηκε και την Τρίτη το βράδυ.

Η αγγλική ομάδα σε ανακοίνωσή της τόνισε:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναζήτησε επαφή με τη Ρεάλ για την πώληση του Ντε Χέα. Ο Νταβίδ είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα μας και προτίμησή μας είναι να μην πωληθεί.

Δεν λάβαμε καμία προσφορά για τον παίκτη μέχρι χθες.

Χθες το μεσημέρι έφτασε η πρώτη πρόταση της Ρεάλ. Προέκυψε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με αντάλλαγμα τον Νάβας.

Tις επόμενες ώρες με τον Νάβας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, η ισπανική ομάδα είχε τον έλεγχο για τα έγγραφα που αφορούσαν τον Ντε Χέα, τον Νάβας και τη Ρεάλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήλεγχε μόνο τα δικά της έγγραφα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε τα σχετικά έγγραφα της μεταγραφής και των δύο παικτών στις 20:42 ώρα Αγγλίας. Το συμβόλαιο του Νταβίδ στάλθηκε πίσω χωρίς υπογραφή στις 22:32 ώρα Αγγλίας.

Στις 22:40 μας εστάλησαν σοβαρές αλλαγές στα συμβόλαια που έβαζαν τη συμφωνία σε κίνδυνο. Στις 22:55 τα έγγραφα που χειάζονται για την ακύρωση της συμφωνίας του Νταβίδ παραδόθηκαν. Οχι όμως και αυτά του Νάβας. 

Στη συνέχεια τονίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε, μέσω της αγγλικής ομοσπονδίας, δίαυλο επικοινωνίας με τη FIFA έτσι ώστε να διευκολυνθούν τα πράγματα, επιλογή όμως που δεν βρήκε σύμφωνη τη Ρεάλ.

Διαβάστε ακόμη:

Απίθανο: Και χρέος προέκυψε από το φιάσκο Ντε Χέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανακοίνωση επίθεση της Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ

Ανησύχησε ο μπαμπάς Νάβας: "Θέλουν μόνο Ισπανό τερματοφύλακα"