"Ο Φελαϊνί με παρακαλούσε για σεξ..."

Μία οπαδός της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ αποκάλυψε πως ο Μαρουάν Φελαϊνί της έστελνε ερωτικά μηνύματα την ώρα που εκείνη έβλεπε στο γήπεδο το ματς κόντρα στην Έβερτον και ο Βέλγος ήταν εκτός αποστολής.

"Ο Φελαϊνί με παρακαλούσε για σεξ..."
© ANDY HOOPER/DAILY MAIL

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η οπαδός της Γιουνάιτεντ στη "Mirror", o Μαρουάν Φελαϊνί ήταν για ακόμη μια φορά... άτακτος εκτός αγωνιστικών χώρων.

Συγκεκριμένα η οπαδός κατέθεσε για το περιστατικό: "Ηταν αλλόκοτη η κατάσταση. Έβλεπα την ομάδα από τις εξέδρες, περιστοιχισμένη από οπαδούς της Γιουνάιτεντ και ένας παίκτης της ομάδας μου έστελνε μηνύματα, προσκαλώντας με σπίτι του για να κάνουμε σεξ. Θυμάμαι που έλεγα στον εαυτό μου πως δεν μπορεί να είναι τόσο άρρωστος".

Όπως ισχυρίζεται, ο Βέλγος διεθνής επικοινώνησε για πρώτη φορά μαζί της τον περασμένο Μάιο και μέσα σε 24 ώρες άρχισε να της στέλνει αμέτρητες φωτογραφίες του: "Μετά το τελευταίο ματς με την Άρσεναλ έβαλα τιμητικά στη σελίδα μου στο Instagram μερικές φωτογραφίες με παίκτες της Γιουνάιτεντ. Την επόμενη ημέρα μου έστειλε μήνυμα.

Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός. Ύστερα όμως άρχισε να μου στέλνει selfies φωτογραφίες από το αμάξι του. Ως οπαδός αισθανόμουν κολακευμένη που ένας παίκτης της Γιουνάιτεντ μου έστελνε μηνύματα".

Δεν άργησε να μου στείλει την πρώτη φωτογραφία με ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Μου ζητούσε να του στείλω και δικές μου φωτογραφίες. Τα μηνύματα ήταν ασταμάτητα τις επόμενες ημέρες.

Μου έλεγε πως με ήθελε σαν τρελός και με προσκαλούσε σπίτι του. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον συναντήσω μετά από τέσσερις ημέρες. Άλλες κοπέλες ίσως να δέχονταν, όχι όμως εγώ. Το περασμένο καλοκαίρι μου είχε στείλει φωτογραφίες με το σώμα του από όλα τα μέρη του κόσμου που έκανε τις διακοπές του...", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά λίγες ημέρες αργότερα από αντίστοιχες καταγγελίες πρώην κοπέλας του Φελαϊνί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H πορνοστάρ που άφησε στα... κρύα του λουτρού τον Φελαϊνί

News 24/7

24MEDIA NETWORK