Οδός "Άλεξ Φέργκιουσον"

Τιμητικές διακρίσεις θα λάβει από τον δήμο του Τράφορντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θα γίνει επίτιμος δημότης της περιοχής και θα δώσει το όνομά του σε έναν από τους δρόμους κοντά στο "Ολντ Τράφορντ".

Οδός "Άλεξ Φέργκιουσον"

Εκτός από το άγαλμά του έξω από το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εξέδρα που έχει πάρει το όνομά του, οι τιμητικές διακρίσεις δεν σταματούν εκεί για τον επί 27 συναπτά έτη προπονητή των "κόκκινων διαβόλων".

Στις 14 Οκτωβρίου, σε συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των συμβούλων του δήμου του Τράφορντ, ο 71χρονος τεχνικός θα ανακηρυχθεί ως επίτιμος δημότης της περιοχής, ενώ παράλληλα ένας δρόμος κοντά στο στάδιο των πρωταθλητών Αγγλίας θα μετονομαστεί από "Γουότερς Ριτς" σε "Σερ Άλεξ Φέργκιουσον".

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνω αυτήν την διάκριση από το δημοτικό συμβούλιο του Τράφορντ. Όταν έφτασα στο Ολντ Τράφορντ το 1986 δεν γνώριζα το ταξίδι που με περίμενε. Περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, το να έχω το όνομά μου σε ένας μέρος του Τράφορντ είναι πραγματικά συγκινητικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK