Οι ήρωες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φινάλε αγώνων

Ο Μάρκους Ράσφορντ χάρισε τη νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράροντας στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Χαλ και μπήκε σε μία χρυσή λίστα. Δείτε ένα ξεχωριστό video με 17 νικητήρια γκολ των "κόκκινων διαβόλων" σε αυτά τα 25 χρόνια ύπαρξης της Premier League.

Οι ήρωες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φινάλε αγώνων

"I need a hero" έχουν αναφωνήσει αμέτρητες φορές οι οπαδοί των ομάδων όταν αγώνες οδεύουν στο φινάλε τους και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που τις βολεύει ωστόσο εκείνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο αφού η επιθυμία τους για κάποιο γκολ της τελευταίας στιγμής έχει εισακουστεί ουκ ολίγες φορές.

Τελευταίος που τους έδωσε μάλιστα αυτή την ανείπωτη χαρά να πανηγυρίσουν έξαλλα ένα γκολ λίγο πριν ακουστεί το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, με τον 18χρονο Άγγλο φορ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Γουέιν Ρούνεϊ και να σκοράρει στο 92' του αγώνα με την Χαλ, χαρίζοντας τη νίκη στους Κυπελλούχους Αγγλίας που τους επέτρεψε να κάνουν το "3 στα 3" στην φετινή Premier League.

Το εντυπωσιακό με τους "κόκκινους διαβόλους" είναι πως τέτοια γκολ, σε χρονικό σημείο δηλαδή όπου η μπάλα ζυγίζει... χίλιους τόνους, έχουν πετύχει πάρα πολλά τις δύο τελευταίες δεκαετίες επί εποχής Premier League.

Ποιός θα ξεχάσει άραγε τα δύο γκολ του Στιβ Μπρους το 1993 απέναντι στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ με τα οποία μπήκε το νερό στο αυλάκι για την επιστροφή της ομάδας στον θρόνο της πρωταθλήτριας μετά από 26 χρόνια; Ή τα νικητήρια γκολ του Μάικλ Όουεν στο 4-3 επί της Μάντσεστερ Σίτι και του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο εκτός έδρας 3-2 και πάλι απέναντι στη συμπολίτισσα;

Και δεν είναι μόνο αυτά. Με αφορμή λοιπόν το γκολ του Ράσφορντ απέναντι στην Χαλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτιαξε ένα ξεχωριστό video με 17 γκολ της τελευταίας στιγμής που έχουν πανηγυρίσει οι φίλοι της από το 1992 και μετά που υφίσταται η Premier League. Απολαύστε τα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK