Όλη σχεδόν η Γιουνάιτεντ είδε το clasico

Οι 17 από τους 18 παίκτες της αποστολής της Γιουνάιτεντ για το ματς με την Τσέλσι είδαν το ισπανικό clasico, σύμφωνα με δηλώσεις του ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Όλη σχεδόν η Γιουνάιτεντ είδε το clasico

Τα clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης καθηλώνουν τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσαν να είναι η εξαίρεση.

Όπως παραδέχτηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ με δηλώσεις του, αυτός και ακόμα 17 ποδοσφαιριστές της ομάδας παρακολούθησαν παρέα το ισπανικό ντέρμπι στην τηλεόραση.

"Κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Lawry οπότε μπόρεσα να δω το δεύτερο ημίχρονο και οι 17 από τους 18 παίκτες ήταν εκεί. Δεν είχα βιώσει ποτέ ένα τέτοιο πράγμα στο παρελθόν.

Έχουμε πολλούς Ισπανούς, ενώ είναι βλέπετε και η ποιότητα του αγώνα, Ρεάλ κόντρα σε Μπαρτσελόνα"

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θέλησε να κατονομάσει το μοναδικό απόντα, όμως σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο παίκτης που δεν είδε μαζί με τους υπόλοιπους το ματς ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της ομάδας, Άντερς Λίντεγκααρντ.

Ο Δανός τερματοφύλακας αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, καθώς ο Βίκτορ Βαλντές που κάνει προπονήσεις αυτό το διάστημα με την ομάδα πρόκειται να αποτελέσει το μπακ-απ του Νταβίντ Ντε Χέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK