Πάνω από μία εβδομάδα εκτός ο Ρούνεϊ

Τις υπηρεσίες του Γουέιν Ρούνεϊ για περίπου δέκα ημέρες θα στερηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής επιθετικός δεν έπαιξε στην αναμέτρηση με τη Στόουκ αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πάνω από μία εβδομάδα εκτός ο Ρούνεϊ

“Είναι δύσκολο να πω τι έχει. Είναι πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα. Δεν είναι σοβαρός, είναι ήπιος τραυματισμός. Δεν νομίζω πως θα είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα. Θα χρειαστεί να μείνει εκτός πάνω από μία εβδομάδα”, δήλωσε μετά το 1-1 του “Μπριτάνια” ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός ο Άγγλος επιθετικός δεν θα παίξει στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Βασιλεία, ενώ λογικά θα μείνει εκτός και για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Νόριτς.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πως θα ήθελε να επιστρέψει στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό που προέχει είναι το κρίσιμο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας, κόντρα στο Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Euro 2012. Τα “λιοντάρια” χρειάζονται να μην χάσουν για να πάνε στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι ο “Φέργκι” εξέφρασε τα παράπονα του για τη φάση του 1-1 της Στόουκ. Ο προπονητής των “κόκκινων διαβόλων” υποστήριξε πως ο Πίτερ Κράουτς έκανε φάουλ στον παίκτη του, κάτι θα έπρεπε να γνωρίζει ο διαιτητής αφού ο υψηλόσωμος επιθετικός συνηθίζει να “καπακώνει” τους αντιπάλους του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK