Πιάστηκε... κοροϊδο και έχασε το πανάκριβο ρολόι του ο Ράσφορντ

O Mάρκους Ράσφορντ έπεσε θύμα...πλεκτάνης και έχασε το πανάκριβο Ρόλεξ του.

Πιάστηκε... κοροϊδο και έχασε το πανάκριβο ρολόι του ο Ράσφορντ

To πρώτο ακριβό δώρο που αποφάσισε να κάνει στον εαυτό του ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν ένα Ρόλεξ. Λέμε ήταν γιατί το αξίας 25000 ευρώ ρολόι έκανε φτερά μ' έναν απίστευτο, μάλιστα, τρόπο.

Ο 18χρονος άσος της Γιουνάιτεντ είχε πάει σ' ένα πάρκο με φίλους του για να διασκεδάσει. Εβγαλε το ρολόι και το έδωσε στους υπευθύνους για να το φυλάξουν σε ειδικό χώρο αλλά όταν πήγε να το πάρει πίσω ήρθε αντιμέτωπος με μεγάλη απογοήτευση.

Κάποιος άλλος, τον υποδύθηκε, άγνωστο προς το παρόν πως, και πήρε σαν κύριος το ρολόι αφήνοντας τον Ράσφορντ με την απορία και την απογοήτευση.

Νέος είναι βέβαια ο Αγγλος φορ, θα δουλέψει και θα πάρει άλλο (ή άλλα).

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ