Προς πώληση ο Φαν Πέρσι, θέλει Καβάνι η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να συζητήσει την πώληση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι το προσεχές καλοκαίρι, ενώ παράλληλα καλοβλέπει την περίπτωση του Έντινσον Καβάνι.

Προς πώληση ο Φαν Πέρσι, θέλει Καβάνι η Γιουνάιτεντ

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Daily Star", αποκαλύπτει πως υπάρχουν σκέψεις από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πώληση του Ρόμπιν φαν Πέρσι την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολλανδός επιθετικός, που αποκτήθηκε το 2012 από την Άρσεναλ, βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο στα... πίτς, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, ενώ την εφετινή σεζόν μετράει συνολικά 24 συμμετοχές και 10 γκολ.

Ο 31χρονος άσος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο Λουίς φαν Χάαλ δεν προτίθεται να τον χάσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, γι' αυτό έχει κινήσει τις διαδικασίες για την πώλησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολλανδός τεχνικός έχει λάβει την υπόσχεση από τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο πως θα έχει μπάτζετ 200.000.000 ευρώ για μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι κι ένας από τους στόχους για αντί-Φαν Πέρσι φέρεται να είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί, Έντινσον Καβάνι. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τη παραχώρηση ή μη του "RVP".

News 24/7

24MEDIA NETWORK