Στο νοσοκομείο ο Ερνάντες

Στο νοσοκομείο πέρασε το βράδυ της Τρίτης ο Χαβιέ Ερνάντες, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 23χρονος παίκτης υπέστη διάσειση στην προπόνηση της ίδιας ημέρας και διεκομίσθη για τις πρώτες βοήθειες.

Στο νοσοκομείο ο Ερνάντες

Ο Μεξικανός επιθετικός χτύπησε στο κεφάλι, αλλά όπως έκαναν γνωστό οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. "Πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία είχαν να κάνουν και με την παραμονή του στο νοσοκομείο. Ο προπονητής θα δώσει σύντομα περαιτέρω πληροφορίες", ανέφερε το δελτίο Τύπου των "κόκκινων διαβόλων".

Ο 23χρονος επιθετικός εντάχθηκε στις προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα, αφού είχε άδεια ελέω Κόπα Αμέρικα. Λογικά θα χάσει το φιλικό με τους All Stars του MLS, αλλά θα παίξει στο τελευταίο αγώνα της Γιουνάιτεντ επί αμερικανικού εδάφους, αυτόν με τη Μπαρτσελόνα, το ερχόμενο Σάββατο.

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δήλωσε για άλλη μία φορά ότι ο πελάτης του δεν θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Δεν σχολιάζω αυτά που λένε οι εφημερίδες. Η μόνη αλήθεια είναι ότι θα παραμείνει στην ομάδα και δεν θα φύγει πριν το τέλος του συμβολαίου του. Το επαναλαμβάνω αυτό", τόνισε ο Ντάντσεφ.

Ο Βούλγαρος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Εφέτος σκόραρε 22 φορές σε 42 αγώνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK