Σύγχυση με τον τραυματισμό του Μπλιντ

Αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε ένα tweet των "κόκκινων διαβόλων" που ανέφερε πως ο Ντάλεϊ Μπλιντ θα μείνει εκτός για έξι μήνες, με τον Λουίς φαν Χάαλ να ξεκαθαρίζει λίγο αργότερα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύγχυση με τον τραυματισμό του Μπλιντ

Ο μέσος των "κόκκινων διαβόλων" τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από σύγκρουση με τον Έντουαρντς Βισνάκοβς στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης της Ολλανδίας με τη Λετονία για τα προκριματικά του Euro 2016 και τρία λεπτά αργότερα αποχώρησε προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον 24χρονο να απουσιάζει για 4 με 6 εβδομάδες, ωστόσο ένα tweet της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ανέφερε πως ο παίκτης θα βρισκόταν εκτός δράσης για έξι μήνες προκάλεσε πανικό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Λίγο αργότερα το συγκεκριμένο tweet διαγράφηκε από τον λογαριασμό της ομάδας και τη θέση του πήρε ένα άλλο. "Φοράει ένα ειδικό προστατευτικό στο γόνατο. Μετά από ξεκούραση 10 ημερών, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα για τον τραυματισμό. Δεν είναι τόσο άσχημα όσο πίστευαν οι γιατροί μετά το ματς. Θα μείνει καιρό εκτός αλλά όχι έξι μήνες", ήταν οι πραγματικές δηλώσεις του Φαν Χαάλ.

Το αρχικό tweet ανέφερε: "Ο Λουίς φαν Χάαλ λέει ότι οι Ντι Μαρία και Ντε Χέα είναι έτοιμοι για το ματς της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, αλλά ο Μπλιντ μπορεί να μείνει εκτός μέχρι και έξι μήνες".

Σύγχυση με τον τραυματισμό του Μπλιντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK