Το συμβόλαιο "μαμούθ" του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αναλάβει τα "ηνία" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν σύμφωνα με την "AS". Πότε θα ανακοινωθεί και πόσα θα εισπράττει.

Το συμβόλαιο "μαμούθ" του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ
Μουρίνιο-Γκιγκς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμη να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας " AS".

Το γνωστό έντυπο υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος θα ανακοινωθεί μετά από τον σημερινό τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας στο "Γουέμπλεϊ" και θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Οι διαπραγματεύσεις με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Εν Γούντγουορντ και τον μάνατζερ του Special One, Ζόρζε Μέντες, πραγματοποιήθηκαν πριν από εβδομάδες, ωστόσο ακολούθησε μία μικρή αβεβαιότητα εξαιτίας κάποιων σποραδικών επιτυχιών των "κόκκινων διαβόλων".

Η απόφαση πάρθηκε, όμως, και ο Λουίς φαν Χάαλ θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο του συλλόγου σήμερα, μετά από δύο χρόνια δίχως τίτλο και με αποδοκιμασίες από το κοινό στις πρόσφατες βραβεύσεις του συλλόγου.

Το ρεπορτάζ υπενθυμίζει τις πληροφορίες για προσύμφωνο που θα φέρει αποζημίωση στον Πορτογάλο προπονητή εάν δεν υπογραφεί συμβόλαιο μέχρι τις 30 Μαΐου. Όσο για το συμβόλαιο, αυτό θα περιλαμβάνει αμοιβή περίπου στα 15.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο πρώην τεχνικός των Μπενφίκα, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρκέστηκε στις διαπραγματεύσεις για τις απολαβές του, αφού σύμφωνα με την "AS" απαίτησε και δραστική αναμόρφωση του ρόστερ.

Ένα από τα ονόματα που αναμένεται να εμπλακούν σε μεταγραφικά σενάρια είναι ο Χουάν Μάτα, ο Ισπανός μέσος τον οποίο ουσιαστικά έδιωξε ο Μουρίνιο από την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2014, για να καταλήξει στο "Ολντ Τράφορντ".

Όσο για το σενάριο που ήθελε τον Φαν Χάαλ να συνεχίζει σε ρόλο αθλητικού διευθυντή, υπήρξε σχετική συζήτηση με τον διευθυντή του συλλόγου, ωστόσο η απόφαση ήταν το "διαζύγιο" με τον Ολλανδό προπονητή, εξαιτίας των κακών σχέσεών του με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μουρίνιο, Ζλάταν, Ρούνεϊ και μεταγραφές σε πρώτο πλάνο
Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Φαν Χάαλ με τη Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK