Ζλάταν σε Ραϊόλα: "Θα σου σπάσω τα πόδια"!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήθελε τόσο πολύ τον Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που... απείλησε τον Μίνο Ραϊόλα! Στη συνέχεια έκανε υποδείξεις για το που πρέπει να παίζει ο Γάλλος μέσος, αλλά όπως φαίνεται δεν τον ακούει ο Μουρίνιο.

Ζλάταν σε Ραϊόλα: "Θα σου σπάσω τα πόδια"!
ibrahimovic raiola

Όντας ένας από τους κορυφαίους ατζέντηδες στον κόσμο, ο Μίνο Ραϊόλα έχει μεταξύ άλλων και τους Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά. Το καλοκαίρι και οι δυο ποδοσφαιριστές κατέληξαν στους "κόκκινους διαβόλους" σε διαφορετικό όμως χρόνο.

Ο Ιμπραχίμοβιτς συμφώνησε πρώτος και έκανε τα πάντα για να τον ακολουθήσει ο Γάλλος πρώην άσος της Γιουβέντους. Ήταν τόσο ξεκάθαρος απέναντι στο δαιμόνιο μάνατζερ, που τον απείλησε μεταξύ σοβαρού και αστείου!

"Μην τον πας πουθενά αλλού", του είπε αρχικά και συνέχισε: "γιατί θα σου σπάσω τα πόδια!", όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σουηδός. Στη συνέχεια ο Ζλάταν τόνισε σε ποια θέση θα ήθελε να δει τον Πογκμπά να παίζει στην Γιουνάιτεντ:

"Ο Πογκμπά ακόμα ψάχνει τη θέση του στην ομάδα. Εγώ θα τον τοποθετούσα ως αριστερό μέσο. Με τη δύναμη, τη φυσική κατάσταση και την τεχνική του θα ήταν ασταμάτητος σε αυτό το ρόλο, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Ο Μουρίνιο είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Σκόραρε" και ο σωσίας του Ιμπραχίμοβιτς!
Χάθηκαν τα ονόματα και η... μπάλα από την Γιουνάιτεντ!
Ζήλεψε τη γοητεία του Αλ Πατσίνο ο Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK