Μαντσίνι: "Αν ο Μπαλοτέλι αλλάξει μυαλά..."

Ο Ιταλός προπονητής εκτιμά πως η μεταστροφή του χαρακτήρα του Μάριο Μπαλοτέλι, είναι αρκετά ισχυρό γεγονός ώστε να τον τοποθετήσει μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη.

Μαντσίνι: "Αν ο Μπαλοτέλι αλλάξει μυαλά..."

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, σχολίασε την απόδοση του επιθετικού της ομάδας του, Μάριο Μπαλοτέλι, μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε ο ιδιόρρυθμος Ιταλός επιθετικός. Λίγες ώρες πριν, ο νεαρός είχε έβαλε φωτιά στο σπίτι του, με τα χειρότερα να αποφεύγονται τελικά.

"Δεν ξέρω τι έγινε με την πυρκαγιά αλλά το σημαντικό είναι πως ο Μάριο είναι καλά στην υγεία του. Αν καλούμαι για να μιλήσω για τον ποδοσφαιριστή Μπαλοτέλι, τότε η γνώμη μου είναι πως είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων στον κόσμο", ήταν τα λόγια του Μαντσίνι, ο οποίος έχει έρθει πολλές φορές σε ρήξη με τον συμπατριώτη του, από το καλοκαίρι του 2010, όταν ξεκίνησε η συνεργασία τους στη Σίτι. Οι Άγγλοι είχαν δώσει στην Ίντερ 25 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσουν τον Μπαλοτέλι.

"Το πρόβλημα είναι η ηλικία του. Είναι πολύ νεαρός και υποπίπτει σε λάθη. Εύχομαι και ελπίζω να φτάσει η μέρα, όπου θα μιλάμε για έναν Μάριο που θα έχει αλλάξει εντελώς προς το καλύτερο. Αν καταφέρει να αλλάξει τρόπο σκέψης, θα γίνει ένας από τους τρεις καλύτερους του κόσμου", ήταν τα λόγια του Μαντσίνι.

Ο 21 ετών Ιταλός φορ, έχει σκοράρει στα 5 τελευταία ματς της ομάδας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK