Ο Βάρντι έσωσε την τιμή των Άγγλων!

Ο Τζέιμι Βάρντι έγραψε ιστορία ως ο μοναδικός Άγγλος ποδοσφαριστής μεταξύ των 30 υποψηφίων για τη φετινή "Χρυσή Μπάλα" και πρώτος μετά το... 2012!

Ο Βάρντι έσωσε την τιμή των Άγγλων!

Η Αγγλία "υποφέρει" σε εθνικό επίπεδο, με τα "τρία λιοντάρια" να αποτυγχάνουν εδώ και αρκετές δεκαετίες να δώσουν μία χαρά στους οπαδούς τους μέσω μίας μεγάλης επιτυχίας είτε σε Euro είτε σε Μουντιάλ, με τον Τζέιμι Βάρντι να έρχεται πάντως τη Δευτέρα (24/10) να δώσει μία... παρηγοριά στους συμπατριώτες του.

Και αυτό γιατί ο πρωταθλητής Αγγλίας με την Λέστερ τη σεζόν 2015-16 είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται (όπως και του συμπαίκτη του στις "αλεπούδες" Ριγιάντ Μαχρέζ) μεταξύ των 30 υποψηφίων για το φετινό βραβείο της Χρυσής Μπάλας, αποτελώντας τον μοναδικό εκπρόσωπο της Αγγλίας στην τιμητική αυτή λίστα.

Ο Βάρντι έσωσε την τιμή των Άγγλων!

Για να βρει μάλιστα κανείς τον προηγούμενο Άγγλο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε σε λίστα υποψηφίων για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στον κόσμο θα πρέπει να γυρίσουμε στο... 2012.

Τότε μοναδικός εκπρόσωπος της Αγγλίας ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος τελικά τερμάτισε 15ος στη σχετική ψηφοφορία ενώ 12 μήνες νωρίτερα ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατετάγη 5ος στη σχετική ψηφοφορία.

Η τελευταία φορά που Άγγλος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην πρώτη τριάδα ήταν ο Φρανκ Λάμπαρντ το 2005 (2ος πίσω από τον Ροναλντίνιο) ενώ ο τελευταίος Άγγλος που κατέκτησε το φημισμένο βραβείο ήταν ο Μάικλ Όουεν το 2001!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Βάρντι έσωσε την τιμή της Premier League!

News 24/7

24MEDIA NETWORK