Φέργκιουσον: "Έχω στο γραφείο μου πίνακα του Ρίτσαρντσον"

Ο Άλεξ Φέργκιουσον συμπεριέλαβε τον Κίεραν Ρίτσαρντσον στις αποτυχημένες μεταγραφές επιλογές του στην αυτοβιογραφία που παρουσίασε την Τρίτη (22/10), ωστόσο αποκάλυψε ότι διέθετε στο γραφείο του έναν... πίνακα ζωγραφικής από τον ποδοσφαιριστή.

Φέργκιουσον: "Έχω στο γραφείο μου πίνακα του Ρίτσαρντσον"

"Είχα έναν πανέμορφο πίνακα στο γραφείο μου, που είχε ζωγραφίσει ο Κίεραν Ρίτσαρντσον", έγραψε χαρακτηριστικά ο Σκοτσέζος.

Για το ζήτημα, μάλιστα, είχε μιλήσει το 2009 ο ίδιος ο Άγγλος αριστερός μπακ, που ανήκε στους "κόκκινους διαβόλους" από το 2002 μέχρι το 2007: "Όταν ήμουν μικρότερος, ήθελα να σχεδιάζω κόμικ και καρτούν και να εργαστώ για την 'Disney'. Όταν τελειώσω με το ποδόσφαιρο, είναι κάτι που σίγουρα θα το σκεφτώ".

"Στη Γιουνάιτεντ, έκανα ένα σχέδιο και άρεσε στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόσο πολύ, που το έβαλε στο γραφείο του. Ήταν ένα τοπίο όλων των κτιρίων γύρω από το Μάντσεστερ με μπλε κραγιόν. Είναι τιμή μου να σκέφτομαι ότι είναι ακόμα εκεί ο πίνακας, έστω κι αν δεν βρίσκομαι εγώ. Πρέπει να του άρεσε", τόνισε ο νυν μπακ της Φούλαμ, ο οποίος μετράει 8 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική Αγγλίας μεταξύ 2005-2006.

News 24/7

24MEDIA NETWORK