Ο Πάρντιου έβρισε χυδαία τον Πελεγκρίνι

Το ακυρωθέν τέρμα του Σεΐκ Τιοτέ προκάλεσε την έκρηξη του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος έβρισε με χυδαίους χαρακτηρισμούς τον ομόλογό του, Μανουέλ Πελεγκρίνι, στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

Ο Πάρντιου έβρισε χυδαία τον Πελεγκρίνι

Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού νίκησε τον Τζο Χαρτ από μακρινή απόσταση με ένα καταπληκτικό σουτ, αλλά ο Γιοάν Γκουφράν που ήταν σε θέση οφσάιντ επηρέαζε τη φάση σύμφωνα με τον διαιτητή (αλλά όχι σύμφωνα με τον βοηθό του).

Όταν ακυρώθηκε το τέρμα, ο 52χρονος προπονητής των γηπεδούχων άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στον τέταρτο διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον, ο οποίος στεκόταν δίπλα στον 60χρονο τεχνικό των "πολιτών".

Ο τελευταίος δεν απέφυγε τα πυρά του έξαλλου Πάρντιου, ο οποίος αρχικά τον διέταξε "να σκάσει" και στη συνέχεια τον αποκάλεσε "γαμ@@@ο γέρικο μ@@@ι".

Στη συνέντευξη Τύπου κι ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, ο Άγγλος τεχνικός απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του: "Άκουσα ότι τα σχόλιά μου καταγράφηκαν και απολογούμαι γι' αυτά 100%. Πάνω στην ένταση της στιγμής ανταλλάξαμε κάποιες λέξεις όπως συμβαίνει με εμάς τους προπονητές".

Όταν ρωτήθηκε, βέβαια, εάν η αγένεια είναι τόσο συχνό φαινόμενο στη γραμμή του πλαγίου, ο Πάρντιου απάντησε: "Όχι, δεν είναι. Αλλά του ζήτησα συγγνώμη κι ευτυχώς την δέχθηκε".

Διαβάστε ακόμη

Πρωτοπόρος εν μέσω διαμαρτυριών η Μάντσεστερ Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK