"Θέλει να φύγει τώρα ο Σισέ"

Το γυαλί στη σχέση του Τζιμπρίλ Σισέ με την ΚΠΡ έχει ραγίσει εδώ και καιρό, ωστόσο μετά το τελευταίο ματς φαίνεται πως δεν υπάρχει και επιστροφή.

"Θέλει να φύγει τώρα ο Σισέ"

Στο ματς κόντρα στην Τότεναμ ο Γάλλος επιθετικός δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Χάρι Ρέντναπ, αλλά αυτό που εξόργισε τον Σισέ ήταν ο τρόπος που τον διαχειρίστηκε ο προπονητής του. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πήρε εντολή για ζέσταμα, έμεινε εκεί για μισή ώρα, αλλά δεν μπήκε ποτέ στο ματς.

Αυτό το γεγονός αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Σισέ, με τον Γάλλο επιθετικό να μην έχει πλέον καμία διάθεση να παραμείνει στο σύλλογο. Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο Σισέ τονίζουν ότι θέλει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από την ΚΠΡ.

"Τις τελευταίες ώρες έχουμε συχνή επικοινωνία με τον Τζιμπρίλ και είναι στα όρια του. Είναι σε έξαλλη κατάσταση. Έχει ενοχληθεί πολύ από αυτή τη συμπεριφορά. Έχει πάρει απόφαση να φύγει", τόνισε στο Contra.gr άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον Σισέ και ασκεί συμβουλευτικό ρόλο στην καριέρα του.

Σε ό,τι αφορά το διάστημα που θα υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το θέμα, η ίδια πηγή τόνισε: "Δεν θα τραβήξει πολύ και δεν πιστεύω ότι θα πάει στο τέλος του μήνα. Οι εξελίξεις θα τρέξουν αυτή την εβδομάδα γιατί ο Σισέ είναι αποφασισμένος".

Βεβαίως, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση Σισέ θα παίξουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης καθώς ο Σισέ έχει λαμβάνειν από την ΚΠΡ ένα ποσό της τάξεως των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε περίπτωση που ανοίξει πρώτος την πόρτα της εξόδου, ενδέχεται να ρισκάρει αυτά τα χρήματα...

"Διαπραγματεύεται να φύγει ο Σισέ"

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Τζιμπρίλ Σισέ και συνομίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις του Γάλλου επιθετικού με την ΚΠΡ.

Ο Σισέ ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι διαπραγματεύεται με την ΚΠΡ για την αποχώρηση του και φιλοδοξεί πως μέχρι την Τρίτη (15/01), θα πάρει έγκριση για να συμφωνήσει με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Σισέ φέρεται να έχει μεταφέρει στον πρόεδρο της ΠΑΕ την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση και ζήτησε υπομονή μερικών ημερών.

Από την ΠΑΕ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για "κλεισμένη συμφωνία", καθώς τα οικονομικά δεδομένα μπορεί να φέρουν ανατροπή στην υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK