"Συγγνώμη" από τον Σαλάχ στον Καρνέζη για τα τέσσερα γκολ που του έβαλε!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ απέδειξε την κλάση του και στο φινάλε του αγώνα με την Γουότφορντ όταν θέλησε να "απολογηθεί" στον Ορέστη Καρνέζη για το... πάρτι που έστησε στην περιοχή της Γουότφορντ (VIDEO).

"Συγγνώμη" από τον Σαλάχ στον Καρνέζη για τα τέσσερα γκολ που του έβαλε!

Τρελαίνει κόσμο από την αρχή της σεζόν όμως ο ίδιος δείχνει όχι μόνο να μην... τρελαίνεται, να καβαλάει καλάμι και να φέρει αλαζονικά αλλα να παραμένει με τα πόδια του στο έδαφος.

Τελευταίο τρανό παράδειγμα ήταν ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Γουότφορντ, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ των "κόκκινων" στο 5-0 επί της ομάδας των Καρνέζη και Χολέμπα και να φτάνει τα 36 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμέσως λοιπόν μετά το φινάλε αγκαλιάστηκε με όλους τους συμπαίκτες του που ήθελαν να τον συγχαρούν και το ίδιο έκανε και με τους αντιπάλους του, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας.

Όταν δε έφτασε στο μέρος του Ορέστη Καρνέζη που τον "νίκησε" τέσσερις φορές μέσα στο 90λεπτο (κρατούσε τη μπάλα στα χέρια του ως σουβενίρ για το επίτευγμά του), αρχικά του χαμογέλασε και κατόπιν του είπε "συγγνώμη...".

Δείγμα του πόσο σοβαρός και προσγειωμένος παραμένει αλλά και το πόσο σέβεται τον κάθε αντίπαλο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK