20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Η Τότεναμ πέρασε με το... δεξί (2-1) από το "Ολντ Τράφορντ" και υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η εφετινή της ήττα. Η Άρσεναλ κράτησε το καλό για το τέλος και με ήρωα τον Νίκλας Μπέντνερ πήρε τη νίκη 2-0 επί της Κάρντιφ του... Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η Μάντσεστερ Σίτι ακολουθεί κατά πόδας μετά τη νίκη επί της έτερης ουαλικής ομάδας, Σουόνσι. Ο Οσκάρ με ένα γκολ, 2 ασίστ κι ένα απίθανο "θέατρο" οδήγησε την Τσέλσι σε νίκη 3-0 επί της Σαουθάμπτον. Με "σβηστές μηχανές" η Λίβερπουλ κι ο Λουις Σουάρες κόντρα σε Χαλ.

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Από την εποχή του Γκάρι Λίνεκερ, η Τότεναμ δεν είχε νικήσει ποτέ 2 σερί σεζόν στο "Ολντ Τράφορντ" για το πρωτάθλημα. Απέναντι σε μία νωθρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τον Τιμ Σέργουντ στον πάγκο πλέον, τα "σπιρούνια" είχαν τη μεγάλη ευκαιρία και επανέλαβαν το κατόρθωμα, με τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ να παίρνει τη "σκυτάλη" από τον βετεράνο Άγγλο στη νίκη 2-1. Ο Τογκολέζος επιθετικός σκόραρε για 3η σερί φορά που αγωνίζεται στην έδρα της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα (μόνο οι Μαρκ Βίντουκα το 2001, 2003, 2007 και Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ το 1998, 2000, 2001 έχουν πετύχει κάτι παρόμοιο), απέδειξε γιατί δεν πρέπει να μένει εκτός αποστολής και κατέδειξε τα αμυντικά κενά των πρωταθλητών Αγγλίας.

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Ακόμα κι επιθετικά, πάντως, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Champions League αγωνίστηκε δίχως εμπνεύσεις και άφησε σχεδόν ατεστάριστο τον Ουγκό Λορίς. Αντιθέτως, κάθε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων μύριζε κίνδυνο και σε μία τέτοια στο 34ο λεπτό, ο Αντεμπαγιόρ νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Κρις Σμόλινγκ για το 1-0. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν μηδαμινή. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ δεν πήρε τις πάσες που ήθελε και προσπάθησε με "θέατρο" να πάρει πέναλτι που δεν άξιζε (ο Χάουαρντ Γουεμπ δεν τον "κιτρίνισε"). Μία νέα αντεπίθεση έφερε το 2-0 από τον Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά στην επόμενη επίθεση ο Γουέλμπεκ σκόραρε 5η φορά σε 5 ματς κι έβαλε ξανά στο ματς τη Γιουνάιτεντ. Η είσοδος των Σίντζι Καγκάβα και Χαβιέρ Ερνάντες έκαναν πιο πιεστικούς τους "κόκκινους διαβόλους", αλλά ούτε τώρα είχαν αξιόλογες τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει ένα πέναλτι σε άστοχο τετ α τετ του Άσλεϊ Γιανγκ, αλλά η φήμη του "βουτηχτή" που συνοδεύει τον Άγγλο μέσο πιθανώς να επηρέασε την κρίση του διαιτητή.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Σμόλινγκ (61' Καγκάβα), Βίντιτς, Έβανς, Εβρά, Κάρικ (61' Ερνάντες), Κλέβερλι (84' Γιανγκ), Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γιανουζάι, Γουέλμπεκ

Τότεναμ (4-4-2): Λορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Κίρικες, Ρόουζ, Λένον, Ντεμπέλε, Καπού (65' Μπενταλέμπ), Έρικσεν, Αντεμπαγιόρ (70' Σαντλί), Σολδάδο (75' Κέιν)

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Δύο παίκτες που έχουν αμφισβητηθεί πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλον στο "Έμιρεϊτς" είναι αυτή που διατηρούν την Άρσεναλ επικεφαλής του πίνακα της βαθμολογίας, μετά από μία δραματική νίκη 2-0 επί της Κάρντιφ. Ο Νίκλας Μπέντνερ και ο Θίο Γουόλκοτ κράτησαν το καλύτερο για το τέλος και έδωσαν έναυσμα για πανηγυρισμούς στις εξέδρες του γηπέδου των "κανονιέρηδων", από όπου παρακολούθησε το παιχνίδι κι ο πιθανός επόμενος προπονητής των Ουαλών, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μαζί με τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βίνσεντ Ταν.

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα κι η απουσία του Ολιβιέ Ζιρού ήταν εμφανής. Ο Λούκας Ποντόλσκι, σε μία θέση όπου δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στον σύλλογο, δεν απέδωσε τα προσδοκόμενα και το 0-0 έδειχνε να παραμένει μέχρι τέλους. Ο πιο δραστήριος παίκτης του αγώνα, Τζακ Γουίλσιερ, είχε και την καλύτερη ευκαιρία, όμως ένα μακρινό σουτ κατέληξε στο δοκάρι του Ντέιβιντ Μάρσαλ. Ο τερματοφύλακας της Κάρντιφ έπιασε και την κεφαλιά του Μπακαρί Σανιά στο 88', αλλά δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στο ριμπάουντ του Δανού επιθετικού που έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" της αντίπαλης άμυνας. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γουίλσιερ βρήκε πανέξυπνα τον Γουόλκοτ για το 2-0.

Άρσεναλ (4-2-3-1): Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Αρτέτα, Φλαμινί (65' Βερμάλεν), Γουόλκοτ, Γουίλσιερ, Καθόρλα, Ποντόλσκι (64' Μπέντνερ)

Κάρντιφ (4-5-1): Μάρσαλ, Μακνότον, Κόκερ, Τέρνερ, Τζον, Νόουαν, Μέδελ (61' Γκούναρσον), Ματς (68' Κάουι), Κιμ, Γουίτιγχαμ, Κάμπελ (80' Μέιναρντ)

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Η 5η σερί νίκη της Μάντσεστερ Σίτι μέσα σε 18 ημέρες διατηρεί τους "πολίτες" ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ. Η ντεφορμέ Σουόνσι προέβαλε ασθενή αντίσταση και υποτάχθηκε 3-2 μέσα στο "Λίμπερτι", εξακολουθώντας να βρίσκεται στη δίνη του υποβιβασμού. Οι "πολίτες" επέβαλαν τον ρυθμό τους στα πρώτα λεπτά, προηγήθηκαν με τον Φερναντίνιο, αλλά οι Ουαλοί απάντησαν με τον Γουίλφρεντ Μπόνι, έστω κι από θέση οφσάιντ.

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Όταν οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, με μπροστάρη τον Χεσούς Νάβας, έφτασαν σε νέο τέρμα. Ο Γιάγια Τουρέ βρήκε τον στόχο με βοήθεια από ελαφριά κόντρα και έφτασε διψήφιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά σε 13 σεζόν. Στο 66ο λεπτό ήταν η σειρά του Αλεκσάντρ Κολάροφ να χριστεί σκόρερ και να δώσει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία στα τελευταία λεπτά άφησε τους γηπεδούχους να πιέσουν και τα χρειάστηκε. Η αστάθεια του Χαρτ κι ο Μπόνι έφεραν το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σουόνσι (4-3-3): Τρέμελ, Ράνχελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Κάνιας, Σέλβεϊ (81' Ποθουέλο), Ντε Γκουζμάν, Πάμπλο (10' Λαμά), Μπονί, Ράουτλετζ

Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ, Νάβας (90' Ρόντγουελ), Τουρέ, Φερναντίνιο, Νασρί (70' Μίλνερ), Νεγκρέδο (60' Γκαρθία), Τζέκο

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Η ποιότητα ορισμένων παικτών της Τσέλσι ήταν αρκετή για να χαλιναγωγήσει τον ενθουσιασμό της Σαουθάμπτον και να δώσει μία πολύ σημαντική νίκη με 3-0 στους "μπλε" μέσα στο "Σεντ Μέρις". Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό παρά τη βροχή και με τους δύο τερματοφύλακες σε διαρκή εγρήγορση, ο Φερνάντο Τόρες απείλησε 3 φορές στα πρώτα λεπτά, αλλά σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Οι "Άγιοι" ήταν πάντοτε μέσα στο παιχνίδι, αλλά τα χαλούσαν όταν έφταναν στη μεγάλη περιοχή του Πετρ Τσεχ και καθυστερούσαν να τελειώσουν τις φάσεις.

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άντεξε μόλις 8 λεπτά στο 2ο ημίχρονο, μέχρι να ρίξει στο ματς τους Οσκάρ (στη θέση του εκνευρισμένου κατά την αντικατάστασή του Χουάν Μάτα) και Γουίλιαν. Αμφότεροι οι Βραζιλιάνοι είχαν σημαντική επίδραση στο παιχνίδι. Ο πρώτος άρχισε με ένα "θέατρο" που θα του στοιχίσει σε φήμη, αλλά στη συνέχεια έβγαλε τη σέντρα, η οποία με κόντρα σε αντίπαλο και στο δοκάρι εξελίχθηκε σε ασίστ για τον Τόρες. Ο Ισπανός έγραψε το 1-0 και λίγο αργότερα ο έτερος Βραζιλιάνος, μετά από νέα μπαλιά του Οσκάρ, "κλείδωσε" τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Στο 82' χρίστηκε σκόρερ κι ο πρώην άσος της Ιντερνασιονάλ, αρπάζοντας αναπόφευκτα τον τίτλο του MVP της συνάντησης.

Σαουθάμπτον (4-2-3-1): Ντέιβις, Τσέιμπερς, Φόντε, Λόβρεν, Σο (46' Κλάιν), Κορκ (60' Λάμπερτ), Σνεντερλέν, Λαλάνα, Ντέιβις (76' Γουόρντ Πρόουζ), Ραμίρες, Ροντρίγκεζ

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες, Μίκελ, Αζάρ (85' Εσιέν), Μάτα (53' Οσκάρ), Σίρλε (53' Γουίλιαν), Τόρες

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Η "ανομβρία" της Λίβερπουλ στο 2014 κράτησε 36 λεπτά, του Λουίς Σουάρες λίγο περισσότερο κι οι "κόκκινοι" άφησαν πίσω τους τις ήττες της προηγούμενης εβδομάδας, επικρατώντας 2-0 της Χαλ στο Μέρσεϊσαϊντ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είχε τα καύσιμα μετά από έναν μαραθώνιο αγώνων και άσχημων αποτελεσμάτων τις προηγούμενες 10 ημέρες για να αντιστρέψει το κλίμα, απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από τον θρίαμβο με 6-0 κόντρα στη Φούλαμ.

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

Ο Ντάνιελ Άγκερ σημείωσε το "παρθενικό" τέρμα της Λίβερπουλ για το έτος, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να κλέψει τη δόξα του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός που έμεινε "άσφαιρος" στις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι "χτύπησε" για 20ή φορά στη φετινή Premier League, εκτελώντας πανέμορφα ένα φάουλ και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ συλλόγου που κρατούσε ο Φερνάντο Τόρες με 8 σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με γκολ. Εάν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Γκλεν Τζόνσον, όλα θα ήταν "ρόδινα" για τους φιλοξενούμενους που είδαν τον αρχηγό τους, Στίβεν Τζέραρντ, να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τον τραυματισμό του για την 648η συμμετοχή του με την ομάδα.

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Μινιολέ, Τζόνσον (55' Τουρέ), Σκέρτελ, Άγκερ, Σισοκό, Λούκας, Χέντερσον, Άσπας (62' Τζέραρντ), Κουτίνιο, Στέρλινγκ (76' Μόουζες), Σουάρες

Χαλ (3-5-1-1): Μακγκρέγκορ, Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις, Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Μέιλερ (59' Μπόιντ), Φιγκερόα, Κόρεν (59' Γκράχαμ), Σαγκμπό (58' Φράιατ)

Σε ρυθμούς twitter

# Εκτός αποστολής στη νίκη με ανατροπή της Φούλαμ επί της Γουέστ Χαμ έμεινε ο Γιώργος Καραγκούνης.

# Από τον πάγκο παρακολούθησε την εκτός έδρας ισοπαλία της Έβερτον με την Στόουκ ο Απόστολος Βέλλιος.

# Εκτός αποστολής κι ο Χάρης Μαυρίας, στην εντός έδρας ήττα της Σάντερλαντ από την Άστον Βίλα με 1-0.

# Ο Γουέιν Ρούνεϊ δέχθηκε κάρτα στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ και ανεβαίνει στο τοπ 10 των "κιτρινισμένων" της Premier League: 99 Κέβιν Ντέιβις, Λι Μπόιερ, Πολ Σκόουλς, 97 Ρόμπι Σάβατζ, 89 Γκάρεθ Μπάρι, Σκοτ Πάρκερ, 88 Τζορτζ Μπόατενγκ, 85 Φιλ Νέβιλ, 82 Κέβιν Νόλαν, 79 Γουέιν Ρούνεϊ

# Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα σε 50 χρόνια που σημειώνει τουλάχιστον 57 τέρματα στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος (από την Τότεναμ του 1963-1964).

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

# Ο δις πρωταθλητής Νορβηγίας με τη Μόλντε και ο νέος εργοδότης του, ήτοι Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Βίνσεντ Ταν, στις εξέδρες του "Έμιρεϊτς". Η Κάρντιφ επισκέπτεται το "Ολντ Τράφορντ" στις 28 Ιανουαρίου...

20η αγ.: Πρωτοχρονιά-σοκ για Γιουνάιτεντ, καλό ποδαρικό για Άρσεναλ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ

# Ο Στίβεν Τζέραρντ πικάρει τους φίλους της Χαλ κατά την προθέρμανσή του.

# Ο Λουίς Σουάρες έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που σημειώνει τουλάχιστον 20 γκολ σε 2 σερί πρωταθλήματα, μετά από τον Ρόμπι Φάουλερ (1994-1995, 1995-1996).

# Ο Ουρουγουανός έγινε ο 1ος παίκτης που πιάνει το "φράγμα" των 20 τερμάτων στην Premier League μόλις σε 15 παιχνίδια. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Κέβιν Φίλιπς (σε 21 ματς το 1999-2000).

# Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα από τη Νιούκαστλ το 2001-2002 που είναι επικεφαλής στη βαθμολογία τα Χριστούγεννα, αλλά όχι και την Πρωτοχρονιά.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

14:45 Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3

(45'+2, 90' Μπόνι - 14' Φερναντίνιο, 58' Τουρέ, 66' Κολάροφ)

17:00 Άρσεναλ - Κάρντιφ 2-0

(88' Μπέντνερ, 90+2' Γουόλκοτ)

17:00 Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 1-1

(44' πέν. Πάντσεον - 39' Τζόνσον)

17:00 Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 2-1

(32' Σίντγουελ, 66' Μπερμπάτοφ - 7' Ντιαμέ)

17:00 Λίβερπουλ - Χαλ 2-0

(36' Άγκερ, 50' Σουάρες)

17:00 Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-3

(60' Τορες, 71' Γουίλιαν, 82' Οσκάρ)

17:00 Στόουκ - Έβερτον 1-1

(49' Ασαϊντί - 90+2' πεν. Μπέινς)

17:00 Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1

(15' Αγκμπόνλαχορ)

17:00 Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 1-0

(87' πέν. Μπεραϊνό)

19:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-2

(67' Γουέλμπεκ - 34' Αντεμπαγιόρ, 66' Έρικσεν)

Οι συνθέσεις και τα videos των υπολοίπων αγώνων

Στόουκ (4-2-3-1): Σόρενσεν (46' Μπάτλαντ), Κάμερον, Σόκρος, Γουίλσον, Πίτερς, Ενζονζί, Γουίλαν, Γουόλτερς (72' Πέναντ), Άνταμ (82' Παλάσιος), Ασαϊντί, Κράουτς

Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Αλκάραθ, Μπέινς, Μακάρθι (72' Γέλαβιτς), Μπάρι, Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Πίενααρ (72' Όσμαν), Λουκάκου (81' Νέισμιθ)

Σάντερλαντ (4-3-3): Μανόνε, Τσελούστκα, Ντιακιτέ, Ρομπέρζ (77' Τζόνσον), Μπάρντσλεϊ, Κι, Κάτερμολ (46' Μπορίνι), Κόλμπακ, Τζι (67' Άλτιντορ), Φλέτσερ, Τζιακερίνι

Άστον Βίλα (4-4-2): Γκουζάν, Λότον, Φλάαρ (70' Ολμπράιτον), Μπέικερ, Λούνα. Μπακούνα, Γουέστγουντ, Ντελφ, Γουέιμαν, Μπεντέκε, Αγκμπόνλαχορ

Κρίσταλ Πάλας (4-4-2): Σπερόνι, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Ντιλέινι, Γουόρντ, Πάντσεον, Ντικγκακόι (46' Παρ), Γέντινακ, Μπολάσιε (80' Γουίλιαμς), Τζερόμ (62' ΓΚέιλ), Σαμάκ

Νόριτς (4-4-1-1): Ρούντι, Γουίτακερ, Τέρνερ (54' Μπένετ), Μπασόνγκ, Όλσον, Σνόντγκρας, Φερ, Τζόνσον, Ρέντμοντ, Χούλαχαν (69' Ελμάντερ), Χούπερ (85' Μάρτιν)

Φούλαμ (4-2-3-1): Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίισε, Πάρκερ, Σίντγουελ, Νταφ (78' Κασαμί), Τααράτ (69' Μπεντ), Ρίτσαρντσον (56' Κατσανίκλιτς), Μπερμπάτοφ

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Γιασκελάινεν, Ντεμέλ, Ο' Μπράιεν, Ντιαρά, Μακάρτνεϊ, Ντιαμέ (56' Ντάουνινγκ), Νομπλ (32' Ρατς), Κόλισον, Νόλαν, Τέιλορ, Μαϊγκά (69' Κ. Κόουλ)

Γουέστ Μπρομ (4-2-3-1): Φόστερ, Τζόουνς (46' Μπεραϊνό), Μακόλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ, Μουλουμπί, Γιάκομπ, Αμαλφιτανό, Σεσενιόν (77' Βίντρα), Μπραντ, Ανελκά (88' Γκέρα)

Νιούκαστλ (4-2-3-1): Κρουλ, Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι (65' Γιανγκά Εμπιουά), Σαντόν, Καμπάιγ, Τιοτέ, Γκουφράν (46' Μπεν Αρφά), Σισοκό, Ρεμί, Σό. Αμεόμπι (76' Αϊνταρά)

Το live

14:26
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους
14:26
Το 2014 ξεκινά με Premier League και μέσω αυτής της πλατφόρμας θα σας μεταφέρουμε LIVE την εξέλιξη της 20ής αγωνιστικής
14:27
Και οι 10 αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα
14:27
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι (14:45)

Άρσεναλ - Κάρντιφ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ

Λίβερπουλ - Χαλ

Σαουθάμπτον - Τσέλσι

Στόουκ - Έβερτον

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


14:28
Σε λιγότερο από 10 λεπτά ξεκινά το πρώτο ματς στο "Λίμπερτι Στέιντιουμ", όπου η Σουόνσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι
14:29
Οι συνθέσεις

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Ρανχέλ, Τσίκο, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Κάνιας, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Σέλβεϊ, Πάμπλο Ερνάντεθ, Ράουτλετζ, Μπονί.
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ
: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας, Νασρί, Τζέκο, Νεγκρέδο.


14:30
Με νίκη η ομάδα του Μάντσεστερ θα ανέβει στην κορυφή, ίσως μόνο για δύο ώρες, καθώς αργότερα η Άρσεναλ υποδέχεται την Κάρντιφ
14:35
Η βαθμολογία μετά το τέλος του πρώτου γύρου...

1. Άρσεναλ 42

2. Μάντσεστερ Σίτι 41

3. Τσέλσι 40

4. Έβερτον 37

5. Λίβερπουλ 36

6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 34

7. Τότεναμ 34

8. Νιούκαστλ 33

9. Σαουθάμπτον 27

10. Χαλ 23

11. Σουόνσι 21

12. Στόουκ 21

13. Άστον Βίλα 20

14. Νόριτς 19

15. Γουέστ Μπρομ 18

16. Κάρντιφ 18

17. Κρίσταλ Πάλας 16

18. Φούλαμ 16

19. Γουέστ Χαμ 15

20. Σάντερλαντ 14


14:35
Και ο πίνακας των σκόρερς...

19 γκολ

Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ)

 

13 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

 

10 γκολ

Λοΐκ Ρεμί (Νιούκαστλ)

 

9 γκολ

Γιαγιά Τουρέ (Μάν. Σίτι)

Γουέιν Ρούνεϊ (ManUtd)

Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ)

Ρομελού Λουκακού (Έβερτον)

 

8 γκολ

Εντέν Αζάρ (Τσέλσι)

Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ)

Άαρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ)

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

Τζέι Ροντρίγκεθ (Σαουθάμπτον)

 

7 γκολ

Ρόμπιν φαν Πέρσι (ManUtd)


14:37
Η αναμέτρηση, Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι, ξεκίνησε...
14:37
Ξανά οι συνθέσεις...

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Ρανχέλ, Τσίκο, Άσλεϊ Γουίλιαμς,Μπεν Ντέιβις, Κάνιας, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Σέλβεϊ, Πάμπλο Ερνάντεθ, Ράουτλετζ, Μπονί.
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ
: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας, Νασρί, Τζέκο, Νεγκρέδο.


14:40
Πρώτη ευκαιρία για την Σίτι στο 3' με το σουτ του Τζεκο να περνά άουτ...
14:42
Με την συμπλήρωση 5 λεπτών η Σουόνσι απαντά στην ευκαιρία του Τζέκο με το σουτ του Μπονί να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαρτ
14:43
Πρόβλημα για τη Σουόνσι, τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο ο Πάμπλο Ερνάντεθ και αμέσως ζητάει αλλαγή
14:47
Ο Ρολάν Λαμά στο 10' αντικατέστησε τον άτυχο, Πάμπλο Ερνάντεθ
14:50
ΓΚΟΛ η Μάντσεστερ Σίτι με τον Φερναντίνιο
14:51
Στο 14' ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ για τους "πολίτες" με σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από κόρνερ του Νασρί και αδυναμία της άμυνας να διώξει μακριά την μπάλα
14:51
Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (14' Φερναντίνιο)
14:56
Αυτό ήταν το 3ο γκολ του Φερναντίνιο με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είχε πετύχει 2 στο 6-3 επί της Άρσεναλ
14:57
Αυτήν την στιγμή (LIVE) η Σίτι είναι πρώτη, με 2 βαθμούς περισσότερους από την Άρσεναλ, η οποία βέβαια παίζει στις 17:00 με την Κάρντιφ
14:59
Είτε με τον Τζέκο, είτε με τον Νταβίντ Σίλβα πίσω από τον Νεγκρέδο, η Μάντσεστερ Σίτι καλύπτει το κενό του τραυματία, Σέρχιο Αγκουέρο και παίρνει αποτελέσματα
15:00
Αν πάρει το "διπλό" σήμερα η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα έχει 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα
15:01
Ο Μπονί βγήκε τετ-α-τετ με τον Χαρτ στο 25', αλλά το πλασέ του Ιβοριανού ήταν κακό και μπλόκαρε ο Άγγλος
15:05
Το πρώτο γκολ του 2014 στο 14ο λεπτό! Δείτε το VIDEO...
15:08
Μετά από 32 λεπτά παραμένει το Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (14' Φερναντίνιο)
15:16
Πέντε λεπτά ακόμη για το ημίχρονο...
15:19
Ο Κολάροβ βρίσκει στην περιοχή τον Τζέκο, όμως ο Βόσνιος κάνει κακό κοντρόλ και χάνει καλή ευκαιρία στο 42'
15:21
Καλή στιγμή για την Σουόνσι στο 44', δυνατό σουτ του Μπονί πέρασε λίγο άουτ
15:23
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις, λόγω του τραυματισμού του Πάμπλο Ερνάντεθ
15:23
ΓΚΟΛ η Σουόνσι με τον Μπονί!!!
15:24
Στο 45'+2 ο Μπονί με κεφαλιά ισοφαρίζει για την Σουόνσι σε 1-1, αλλά ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφ-σάιντ
15:25
Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο: Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (45'+2 Μπονί / 14' Φερναντίνιο)
15:34
Το VIDEO με τον Μπονί να ισοφαρίζει σε 1-1 από θέση οφ-σάιντ...
15:40
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι (1-1)
15:44
Καμία αλλαγή στο ημίχρονο...

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Ρανχέλ, Τσίκο, Άσλεϊ Γουίλιαμς,Μπεν Ντέιβις, Κάνιας, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Σέλβεϊ, Πάμπλο Ερνάντεθ (9' Λαμά), Ράουτλετζ, Μπονί.
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ
: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας, Νασρί, Τζέκο, Νεγκρέδο.


15:47
Ο Νεγκρέδο στο 51' έγινε για πρώτη φορά απειλητικός σήμερα, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Τρέμελ
15:50
Φτάσαμε στο 55', παραμένει το Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (45'+2 Μπονί / 14' Φερναντίνιο)
15:52
ΓΚΟΛ ο Γιαγιά Τουρέ για την Μάντσεστερ Σίτι!!!
15:53
Στο 58' ο Γιαγιά Τουρέ κάνει το Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-2 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή
15:56
Η μπάλα κόντραρε και λίγο σε αμυντικό, αυτό πάντως ήταν το 10ο γκολ του Τουρέ στο φετινό πρωτάθλημα
15:58
Το VIDEO με το 10ο γκολ του Γιαγιά Τουρέ στο πρωτάθλημα (Σουόνσι - Μάν. Σίτι 1-2)...
16:01
ΓΚΟΛ η Σίτι, 3-1 με τον Κολάροβ στο 66'
16:02
Σουτ ο Σέρβος στο 66', η μπάλα και πάλι βρήκε λίγο σε αμυντικό, ο Τρέμελ δεν κατάφερε να αποκρούσει και Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-3 στο 66'
16:05
VIDEO με το 1-3 από τον Κολάροβ...
16:26
Σκοράρει ξανά στις καθυστερήσεις ο Μπονί και στο 91' με φοβερό σουτ μειώνει σε 2-3
16:27
Δύο λεπτά ακόμη για να φτάσουν στην ισοφάριση οι Ουαλοί
16:29
ΤΕΛΙΚΟ: Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)
16:30
Η βαθμολογία αυτήν την στιγμή...

1. Μάντσεστερ Σίτι 44

2. Άρσεναλ 42

3. Τσέλσι 40

4. Έβερτον 37

5. Λίβερπουλ 36

6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 34

7. Τότεναμ 34

8. Νιούκαστλ 33

9. Σαουθάμπτον 27

10. Χαλ 23

11. Σουόνσι 21

12. Στόουκ 21

13. Άστον Βίλα 20

14. Νόριτς 19

15. Γουέστ Μπρομ 18

16. Κάρντιφ 18

17. Κρίσταλ Πάλας 16

18. Φούλαμ 16

19. Γουέστ Χαμ 15

20. Σάντερλαντ 14


16:31
Στις 17:00 ξεκινούν 8 ματς και στις 19:30 το μεγάλο ματς της ημέρας...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ

Λίβερπουλ - Χαλ

Σαουθάμπτον - Τσέλσι

Στόουκ - Έβερτον

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


16:45
Video με όλα τα γκολ από το Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι...
16:52
Ξεκίνησαν οι αναμετρήσεις των 17:00...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 0-0 [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 0-0

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 0-0

Λίβερπουλ - Χαλ 0-0

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-0

Στόουκ - Έβερτον 0-0

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-0

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


17:01
Γκολ η Γουέστ Χαμ με τον Ντιαμέ στο 7'
17:02

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Φλαμινί, Αρτέτα, Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Καθόρλα, Ποντόλσκι.
ΚΑΡΝΤΙΦ
: Μάρσαλ, ΜακΝότον, Κόκερ, Μπεν Τέρνερ, Ντέκλαν Τζον, Μεντέλ, Ματς, Κιμ Μπο-Κιούνγκ, Νόουν, Γουίτιγχαμ, Φρέιζερ Κάμπελ.

17:04

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Κέλβιν Ντέιβις, Τσέιμπερς, Ζοζέ Φόντε, Λόβρεν, Λουκ Σο, Κορκ, Σνιντερλέν, Στίβεν Ντέιβις, Λαλάνα, Γκαστόν Ραμίρες, Τζέι Ροντρίγκεθ.
ΤΣΕΛΣΙ
: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Μάτα, Αζάρ, Σέρλε, Τόρες.

17:07

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Αλί Σισοκό, Λούκας Λέιβα, Χέντερσον, Κοουτίνιο, Άσπας, Στέρλινγκ, Λουίς Σουάρες.
ΧΑΛ
: ΜακΓκρέγκορ, Ελ Μοχαμαντί, Μέινορ Φιγκερόα, Κέρτις Ντέιβις, Άλεξ Μπρους, Τσέστερ, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Μέιλερ, Κόρεν, Σαγκμπό.

17:08
Γκολ η Άστον Βίλα στο Σάντερλαντ με τον Αγκμπονλαχόρ στο 16'
17:11

ΣΤΟΟΥΚ: Σόρενσεν, Τζέοφ Κάμερον, Σόκρος, Μαρκ Γουίλσον, Πίτερς, Γουίλαν, Ν'Ζόνζι, Τσάρλι Άνταμ, Γουόλτερς, Ασαϊντί, Κράουτς.
ΕΒΕΡΤΟΝ
: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Αλκαράς, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς, Πίνααρ, Λουκακού.

17:13

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Μπίλι Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Γιόνας Όλσον, Ρίτζγουελ, Μουλουμπού, Γιάκομπ, Αμαλφιτανό, Σεσενιό, Μπραντ, Ανελκά.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
: Κρουλ, Ντεμπουσί, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Τιοτέ, Καμπάγ, Μουσά Σισοκό, Γκουφράν, Ρεμί, Σόλα Αμεόμπι.

17:16

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Ντιλέινι, Γουάρντ, Ντικγκακόι, Τζέντινακ, Πάντσεον, Μπολασί, Κάμερον Τζερόμ, Σαμάκ.
ΝΟΡΙΤΣ
: Ράντι, Γουίτακερ, Μάικλ Τέρνερ, Μπασόνγκ, Μάρτιν Όλσον, Φερ, Μπράντλεϊ Τζόνσον, Σνόντγκρας, Ρέντμοντ, Χούλαχαν, Χούπερ.

17:20

ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίισε, Σκοτ Πάρκερ, Σίντγουελ, Νταφ, Τααράμπτ, Ρίτσαρντσον, Μπερμπάτοφ.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
: Γιάασκελαϊνεν, Ντεμέλ, Ο'Μπράιεν, Αλού Ντιαρά, ΜακΚάρτνεϊ, Ντιαμέ, Νόουμπλ, Κόλισον, Νόλαν, Μάθιου Τέιλορ, Μαϊγκά.

17:23

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Τσελούστκα, Μοντιμπό Ντιακιτέ, Ρομπέρζ, Μπάρντσλεϊ, Κι Σουνγκ-Γουένγκ, Κάτερμολ, Κόλμπακ, Γι Ντονγκ-Γουόν, Τζακερίνι, Στίβεν Φλέτσερ.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
: Γκούζαν, Λόουτον, Φλάαρ, Μπέικερ, Λούνα, Γουέστγουντ, Ντελ, Μπακούνα, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκ.

17:25
Ισοφάρισε η Φούλαμ. Όλα τα αποτελέσματα μετά από περίπου 33 λεπτά στα ματς των 17:00...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 0-0 [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 0-0

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 1-1 (32' Σίντγουελ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 0-0

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-0

Στόουκ - Έβερτον 0-0

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


17:30
Γκολ η Λίβερπουλ με τον Άγκερ στο 36'
17:34
Μετά την Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ και η Νόριτς...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 0-0 [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 0-1 (39' Μπράντλεϊ Τζόνσον)

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 1-1 (32' Σίντγουελ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 1-0 (36' Άγκερ)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-0

Στόουκ - Έβερτον 0-0

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


17:41
Ημίχρονο σε όλα τα ματς των 17:00...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 0-0 [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 1-1 (44' πέν. Πάντσεον / 39' Μπράντλεϊ Τζόνσον)

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 1-1 (32' Σίντγουελ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 1-0 (36' Άγκερ)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-0

Στόουκ - Έβερτον 0-0

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


18:00
Γκολάρα ο Λουίς Σουάρες στο 50' με εκτέλεση φάουλ και 2-0 η Λίβερπουλ την Χαλ
18:01
Αυτό ήταν το 20ό γκολ του Ουρουγουάνού άσου στην 20ή αγωνιστική, αλλά αυτό είναι το 15ο ματς που παίζει καθώς στα 5 πρώτα ήταν τιμωρημένος
18:03
Στο 50' άνοιξε το σκορ και η Στόουκ με την Έβερτον, με σκόρερ τον Ασαϊντί
18:11
VIDEO με την γκολάρα του Λουίς Σουάρες...
18:12
Με γκολ του Τόρες στο 60' η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στην έδρα της Σαουθάμπτον
18:13
Λίγο μετά το 60' στα ματς των 17:00...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 0-0 [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 1-1 (44' πέν. Πάντσεον / 39' Μπράντλεϊ Τζόνσον)

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 1-1 (32' Σίντγουελ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 2-0 (36' Άγκερ, 50' Λουίς Σουάρες)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-1 (60' Τόρες)

Στόουκ - Έβερτον 1-0 (50' Ασαϊντί)

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


18:16
Ανατροπή με Μπερμπάτοφ η Φούλαμ στο 66' (2-1), ενώ η Γουέστ Χαμ παίζει με 10 παίκτες απο το 44' λόγω αποβολής του Νόλαν
18:23
Και δεύτερο γκολ η Τσέλσι στο 71' με τον Ουίλιαν
18:28
Στο 80' τα ματς των 17:00...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 0-0 [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 1-1 (44' πέν. Πάντσεον / 39' Μπράντλεϊ Τζόνσον)

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 2-1 (32' Σίντγουελ, 66' Μπερμπάτοφ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 2-0 (36' Άγκερ, 50' Λουίς Σουάρες)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-2 (60' Τόρες, 71' Ουίλιαν)

Στόουκ - Έβερτον 1-0 (50' Ασαϊντί)

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


18:37
Λύτρωση στο 88' με τον Μπέντνερ για την Άρσεναλ
18:38
1-0 με τον Δανό να σκοράρει από κοντά, γκολ που μάλλον θα κρατήσει στην κορυφή την Άρσεναλ
18:41
2-0 με Γουόλκοτ στο 92' η Άρσεναλ, στις καθυστερήσεις τα ματς των 17:00....

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 2-0 (88' Μπέντνερ, 92' Γουόλκοτ) [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 1-1 (44' πέν. Πάντσεον / 39' Μπράντλεϊ Τζόνσον)

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 2-1 (32' Σίντγουελ, 66' Μπερμπάτοφ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 2-0 (36' Άγκερ, 50' Λουίς Σουάρες)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-3 (60' Τόρες, 71' Ουίλιαν, 82' Οσκάρ)

Στόουκ - Έβερτον 1-0 (50' Ασαϊντί)

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 1-0 (πέν. Μπεραϊνό)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


18:43
Ισοφάρισε στο 92' η Έβερτον με Μπέινς
18:47
ΤΕΛΙΚΑ σε όλα τα ματς των 17:00...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 2-0 (88' Μπέντνερ, 92' Γουόλκοτ) [17:00]

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 1-1 (44' πέν. Πάντσεον / 39' Μπράντλεϊ Τζόνσον)

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 2-1 (32' Σίντγουελ, 66' Μπερμπάτοφ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 2-0 (36' Άγκερ, 50' Λουίς Σουάρες)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-3 (60' Τόρες, 71' Ουίλιαν, 82' Οσκάρ)

Στόουκ - Έβερτον 1-1 (50' Ασαϊντί / 92' Μπέινς)

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 1-0 (πέν. Μπεραϊνό)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)


18:50
Η βαθμολογία (στις 19:30 το ManUtd - Τότεναμ)

1. Άρσεναλ 45

2. Μάντσεστερ Σίτι 44

3. Τσέλσι 43

4. Λίβερπουλ 39

5. Έβερτον 38

6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 34

7. Τότεναμ 34

8. Νιούκαστλ 33

9. Σαουθάμπτον 27

10. Χαλ 23

11. Άστον Βίλα 23

12. Στόουκ 22

13. Σουόνσι 21

14. Γουέστ Μπρομ 21

15. Νόριτς 20

16. Φούλαμ 19

17. Κάρντιφ 18

18. Κρίσταλ Πάλας 17

19. Γουέστ Χαμ 15

20. Σάντερλαντ 14


19:10
Σε περίπου 10 λεπτά ξεκινά το μεγάλο ματς στο "Ολντ Τράφορντ". Δείτε τις συνθέσεις...

MANUTD: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Βαλένσια, Γιανουζάι, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.
ΤΟΤΕΝΑΜ
: Λορίς, Γουόκερ, Κίρικες, Ντόσον, Ρόουζ, Ετιέν Καπού, Ντεμπελέ, Λένον, Έρικσεν, Αντεμπαγιόρ, Σολδάδο.


19:23
Σέντρα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ
19:28
Πρώτη ευκαιρία για την Μάντσεστερ στο 5', ο Λορίς απέκρουσε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Σμόλινγκ
19:40
Ο Ντε Χέα απέκρουσε με το πόδι το κοντινό πλασέ του Λένον στην 1η καλή ευκαιρία της Τότεναμ
19:51
Στο 28ο λεπτό παραμένει το 0-0 στο Μάντσεστερ
19:54
Ο Γιανουζάι προσπάθησε να πιάσει το σουτ στην κίνηση στο 31, χωρίς αποτέλεσμα
19:57
ΓΚΟΛ η Τότεναμ!!!!
19:57
Με Αντεμπαγιόρ στο 34'...
19:58
Οι "σπερς" ανοίγουν το σκορ στο Ολντ Τράφορντ με τον Αντεμπαγιόρ να σκοράρει με κεφαλιά
20:01
Ο Κρίστιαν Έρικσεν ήταν αυτός που έκανε την σέντρα και Αντεμπαγιόρ με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.
20:03
Τεράστια ευκαιρία για την Τότεναμ, καθώς ο Σολδάδο από κοντά αστόχησε, έπειτα από την σέντρα του Λένον στο 39'
20:11
Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 0-1 (34' Αντεμπαγιόρ)
20:23
Δείτε VIDEO με το γκολ του Αντεμπαγιόρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 0-1 στο ημίχρονο)...
20:25
Σέντρα στο 2ο ημίχρονο...
20:40
Ο Γουέλμπεκ έπεσε εντυπωσιακά στην περιοχή, ο Χάουαρντ Γουέμπ δεν έδωσε πέναλτι (59')
20:41
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 0-1 (34' Αντεμπαγιόρ), μετά από 60 λεπτά αγώνα...
20:41
Καγκάουα και Χαβιέρ Ερνάντες (Τσιτσαρίτο) στον αγωνιστικό χώρο από τον Μόγιες
20:46
2-0 η Τότεναμ!!!!
20:47
Στο 66' με κεφαλιά του Έρικσεν
20:48
Προσπάθεια του Λένον από δεξιά και σέντρα που κοντράρει στον Βίντιτς, ο Έρικσεν με κοντινή κεφαλιά νικάει τον Ντε Χέα για το ManUtd - Τότεναμ 0-2 στο 66'
20:50
Ένα λεπτό μετά το 0-2 μειώνει η Μάντσεστερ σε 1-2 με τον Γουέλμπεκ (67')
20:54
Το γκολ του Γουέλμπεκ...
20:58
Μεγάλη ευκαιρία στο 77' για την Μάντσεστερ, ο Λορίς απέκρουσε με τον μηρό το "τακουνάκι" του Χαβιέρ Ερνάντες, από πάσα του Γιανουζάι (αυτός είχε και την πάσα στο γκολ)
21:05
Τελευταία αλλαγή στο ματς με την είσοδο του Άσλεϊ Γιάνγκ στο 84'...

MANUTD: Ντε Χέα, Σμόλινγκ (61' Καγκάουα), Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ (61' Χαβιέρ Ερνάντες), Κλέβερλι (84' Ασλεϊ Γιάνγκ), Βαλένσια, Γιανουζάι, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ.
ΤΟΤΕΝΑΜ
: Λορίς, Γουόκερ, Κίρικες, Ντόσον, Ρόουζ, Ετιέν Καπού (64' Μπενταλέμπ), Ντεμπελέ, Λένον, Έρικσεν, Αντεμπαγιόρ (70' Σαντλί), Σολδάδο (75' Χάρι Κέιν).


21:08
Το γκολ του Έρικσεν...
21:10
Μεγάλη απόκρουση του Λορίς στο 90' και μία ακόμη μετά από το κόρνερ
21:11
5 τα λεπτά των καθυστερήσεων
21:16
ΤΕΛΙΚΟ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-2 (67' Γουέλμπεκ / 34' Αντεμπαγιόρ, 66' Έρικσεν)
21:17
4η ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" και 8η συνολικά φέτος στο πρωτάθλημα
21:18
Όλα τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής...

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (45'+2 και 91' Μπονί / 14' Φερναντίνιο, 58' Γιαγιά Τουρέ, 66' Κολάροβ)

Άρσεναλ - Κάρντιφ 2-0 (88' Μπέντνερ, 92' Γουόλκοτ)

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς 1-1 (44' πέν. Πάντσεον / 39' Μπράντλεϊ Τζόνσον)

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 2-1 (32' Σίντγουελ, 66' Μπερμπάτοφ / 7' Ντιαμέ)

Λίβερπουλ - Χαλ 2-0 (36' Άγκερ, 50' Λουίς Σουάρες)

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-3 (60' Τόρες, 71' Ουίλιαν, 82' Οσκάρ)

Στόουκ - Έβερτον 1-1 (50' Ασαϊντί / 92' Μπέινς)

Σάντερλαντ - Άστον Βίλα 0-1 (15' Αγκμπονλαχόρ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 1-0 (86' πέν. Μπεραϊνό)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-2 (67' Γουέλμπεκ / 34' Αντεμπαγιόρ, 66' Έρικσεν)


21:19

Η βαθμολογία

 

1. Άρσεναλ 45

2. Μάντσεστερ Σίτι 44

3. Τσέλσι 43

4. Λίβερπουλ 39

5. Έβερτον 38

6. Τότεναμ 37

7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 34

8. Νιούκαστλ 33

9. Σαουθάμπτον 27

10. Χαλ 23

11. Άστον Βίλα 23

12. Στόουκ 22

13. Σουόνσι 21

14. Γουέστ Μπρομ 21

15. Νόριτς 20

16. Φούλαμ 19

17. Κάρντιφ 18

18. Κρίσταλ Πάλας 17

19. Γουέστ Χαμ 15

20. Σάντερλαντ 14

21:19
Το LIVE ολοκληρώθηκε, καλό βράδυ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK