Oυρανοκατέβατος εισβολέας στο γήπεδο της Τότεναμ!

Θέματα ασφαλείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Τότεναμ, με την Live Camera που καταγράφει την εξέλιξη των έργων στο νέο της γήπεδο να αποκαλύπτει εισβολή σε αυτό ενός... αλεξιπτωτιστή. Δείτε VIDEO.

Oυρανοκατέβατος εισβολέας στο γήπεδο της Τότεναμ!

Απίστευτο και όμως... αγγλικό ή καλύτερα Πρεμιερλιγκάτο! Όπως αποκαλυψε χρήστης των social media που παρακολουθούσε την εξέλιξη των έργων στο νέο γήπεδο της Τότεναμ (στη θέση του παλιού "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"), ένας... αλεξιπτωτιστής εμφανίστηκε ξαφνικά πάνω από το γήπεδο και έπεσε μέσα σε αυτό.

Το γήπεδο φυσικά είναι υπό κατασκευή, με την Τότεναμ από την πλευρά της να υποστηρίζει ότι έλαβε υπόψη της την καταγγελία για την παραβίαση ασφαλείας που έγινε και είναι σε συνεννόηση με την εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου για τον εντοπισμό του παραβάτη.

Αυτή τη στιγμή το κομμάτι που θα μπει το χορτάρι ειναι τώρα καλυμμένο με άμμο, ενώ αν όλα κυλήσουν ομαλά βάσει χρονοδιογράμματος, τα "σπιρούνια" θα μπουν στο νέο τους σπίτι στις 15 Σεπτεμβρίου και θα κάνουν ντεμπούτο στο νέο τους στολίδι, 62.000 θέσεων, στον αγώνα με την Λίβερπουλ.

Ευχή φυσικά όλων είναι να μην γίνονται τέτοιες εισβολές στο νέο σπίτι της Τότεναμ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK