Η 100χρονη Μάμπελ αφήνει το "Απτον Παρκ" μετά από 82 χρόνια!

Η Μάμπελ Αρνονλτ είναι 100 χρόνων και φανατική οπαδός της Γουέστ Χαμ που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το "Απτον Παρκ" μετά από 82 χρόνια κοινής πορείας.

Η 100χρονη Μάμπελ αφήνει το "Απτον Παρκ" μετά από 82 χρόνια!
© PA

Η Τρίτη που έρχεται θα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα στη ζωή της Μάμπελ Αρνολντ.

Και αυτό γιατί η 100χρονη οπαδός της Γουέστ Χαμ θα απολαύσει την ομάδα της για τελευταία φορά στο "Απτον Παρκ" αφού ο σύλλογος μετακομίζει (με δόξα και τιμή) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η Αρνολντ πρωτοπαρακολούθησε αγώνα στο "Απτον Παρκ", παλαιότερα Μπόλεϊν Γκράουντ, στο μακρινό...1934! Από τότε μέχρι και σήμερα έχει παρακολουθήσει δια ζώσης περίπου 2000 παιχνίδια της Γουέστ Χαμ αφού ο σύζυγός της είχε πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου.

"Υπάρχει μία αίσθηση κοινότητας στο Απτον Παρκ. Ακόμα και όταν δεν πάω στο γήπεδο όλοι ρωτούν το γιο μου τι κάνω. Αυτό είναι καταπληκτικό και είναι στο χέρι μας να το διατηρήσουμε και στο Ολυμπιακό Στάδιο" λέει η Αρνολντ που δεν έχει ξεχάσει ακόμα το χορό με τον Μπόμπι Μουρ.

"Είχαμε πάρει το Κύπελλο το 1964 και μετά τον τελικό μας επετράπη να πάμε στο ξενοδοχείο. Εκεί ο Μπόμπι μου ζήτησε να χορέψουμε. Ολα τα κορίτσια τότε ήθελαν να χορέψουν μαζί μου. Του είπα ότι πρέπει να ρωτήσει πρώτα το σύζυγό μου, όπως και έγινε. Δεν ήταν καλός χορευτής πάντως" θυμάται χαρακτηριστικά μετά από... 52 χρόνια η αγαπημένη του "Απτον Παρκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK