Απεγνωσμένοι οπαδοί μαζεύουν χρήματα για να... αγοράσουν την Άρσεναλ

Η απογοήτευση και λαϊκή απαίτηση για τη φυγή του Αρσέν Βενγκέρ είναι λίγο πολύ γνωστή. Τη σειρά μετά τον Αλσατό τεχνικό παίρνει και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σταν Κροένκε, με οπαδούς της Άρσεναλ να διοργανώνουν έρανο για να... αγοράσει το σύλλογο.

Arsenal's manager Arsene Wenger watches from the sidelines prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Arsenal's manager Arsene Wenger watches from the sidelines prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Όταν υποστηρίζεις μία ομάδα, θέλεις και έχεις τη φιλοδοξία να τη δεις σε ένδοξες στιγμές. Όταν η ομάδα όμως δεν τα πάει καλά, πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν ήμασταν εμείς στη θέση του παίκτη, του προπονητή ή ακόμα και στη θέση του ιδιοκτήτη.

Αυτό μάλλον θα σκέφτηκαν και μερικοί φίλοι της Άρσεναλ που είπαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα από την οργισμένη μερίδα του κόσμου που ζητάει την φυγή του Αρσέν Βενγκέρ. Βλέποντας πως η ομάδα τους δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, οι φιλόδοξοι οπαδοί μιλώντας στο Reddit, πρότειναν τη διοργάνωση εράνου προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο της Άρσεναλ!

Αυτή τη στιγμή, ιδιοκτήτης της Άρσεναλ είναι ο Σταν Κροένκε, Αμερικανός μεγιστάνας που έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων τους Ντένβερ Νάγκετς και των Κολοράντο Ράπιντς στο MLS. Οι φανς φαίνεται πως έχουν παράπονα και από τον 69χρονο ιδιοκτήτη που μάλλον έχει... εμμονή με τον Αρσέν Βενγκέρ και ο επίδοξος οπαδός θέλει να του πάρει τη θέση!

Απεγνωσμένοι οπαδοί μαζεύουν χρήματα για να... αγοράσουν την Άρσεναλ

Και έχουν σκεφτεί φυσικά και τον τρόπο να το κάνουν: "Έχουμε περίπου 37 εκατομμύρια φανς. Τώρα δε λέω πως όλοι θα στηρίξουν αυτή την κίνηση, αλλά αν το σκεφτούμε πρακτικά, αν 1 εκατομμύριο δώσει 1.000 λίρες, που είναι λιγότερο από το κόστος ενός εισιτήριου διαρκείας, θα ήμασταν σε θέση να αγοράσουμε το πακέτο με 100 εκατομμύρια λίρες" τονίζει ο "τρελός" οπαδός με το κατά τα άλλα επιχειρηματικό μυαλό.

Και συνεχίζουν: " Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να διεκδικήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο στο κλαμπ και αν δοθούν άλλες 200 λίρες από τους νέους ιδιοκτήτες, τότε θα έχουμε την δυνατότητα να έχουμε 200 εκατομμύρια για μεταγραφές".

Μήπως ο Βενγκέρ θα αρχίσει να φοβάται, αν οι οπαδοί αναλάβουν την ομάδα...; Θα εξαρτηθούν όλα από το πόσο θα συσπειρωθούν οι Άγγλοι εναντίον του και για χάρη της ομάδας.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK