Φέργκιουσον: "Δεν θα πάει στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι"

Ο επί σειρά ετών προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, έκανε τη δική του εκτίμηση σχετικά με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τονίζοντας πως δεν πιστεύει πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ

Φέργκιουσον: "Δεν θα πάει στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ για την ημιτελική φάση του Champions League και τα τέσσερα γκολ που σημείωσε, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και αναμένεται να απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον αναφέρθηκε στον Πολωνό στράικερ, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στην Ντόρτμουντ.

"Όλοι ισχυρίζονται πως ο Λεβαντόφσκι θα καταλήξει στη Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι. Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Εκτιμώ πως ο Πολωνός θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ και την επόμενη χρονιά και θα φύγει μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Αν η διοίκηση της γερμανικής ομάδας αποφασίσει να τον πουλήσει φέτος, δεν πρόκειται να τον δώσει στον βασικό ανταγωνιστή της και θα προτιμήσει να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα. Πιθανώς εκτός Γερμανίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK