Η βία στο Λονδίνο τρομάζει τους Ρούνεϊ, Φέρντιναντ

Το σκηνικό βίας που επικρατεί εδώ και μερικές ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο έχει σοκάρει τους Ρίο Φέρντιναντ και Γουέιν Ρούνεϊ, κάτι που έκαναν γνωστό αμφότεροι με τοποθετήσεις τους στο “twitter”. Αναβολή για το φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία.

Η βία στο Λονδίνο τρομάζει τους Ρούνεϊ, Φέρντιναντ

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: “Οι σκηνές που δείχνει το Sky News τώρα είναι σοκαριστικές, γιατί συμβαίνει αυτό; Αθώοι άνθρωποι, σπίτια και τα υπάρχοντα τους έχουν πνιγεί στους καπνούς, γιατί; Φαίνεται ότι αυτά τα παιδια/άνθρωποι δεν φοβούνται και δεν σέβονται την αστυνομία...ίσως ο στρατός να είχε περισσότερο σεβασμό; Και δεν λέω να χρησιμοποιήσουμε βία. Λέω ότι η παρουσία του στρατού μπορεί να αναγκάσει αυτά τα παιδιά/ανθρώπους να σκεφτούν αν πρέπει να το συνεχίσουν αυτό;”.

Οι αναταραχές έχουν ως αποτέλεσμα να αναβληθούν τρεις αγώνες του Κάρλινγκ Καπ, ενώ ανησυχίες έχουν αρχίσει να εκφράζονται για το παιχνίδι της Τότεναμ με την Έβερτον για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Από την άλλη αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με την Ολλανδία, το οποίο είχε οριστεί να γίνει στο Γουέμπλεϊ.

Από την πλευρά του ο Γουέιν Ρούνεϊ εξέφρασε επίσης την ανησυχία του και δήλωσε πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι τιμητικό για τη χώρα., ενώ ο Φιλ Νέβιλ ασχολήθηκε περισσότερο με την ποδοσφαιρική δράση και ζήτησε να αναβληθούν τα πάντα μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK