Σουάρες: "Θα σταματούσα αν είχα γλιστρήσει όπως ο Τζέραρντ" (VIDEO)

Ο Λουίς Σουάρες στην αυτοβιογραφία του, μέρος της οποίας προδημοσιεύει η "Telegraph", αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν θα είχε το ψυχικό σθένος να συνεχίσει να αγωνίζεται, αν βρισκόταν στη θέση του Στίβεν Τζέραρντ, μετά την ατυχία του στον αγώνα με την Τσέλσι.

Σουάρες: "Θα σταματούσα αν είχα γλιστρήσει όπως ο Τζέραρντ" (VIDEO)

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ στον "τελικό" του πρωταθλήματος γλίστρησε με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχθεί γκολ, με τους περισσότερους να θεωρούν πως αυτό το περιστατικό συνέβαλε στην αποτυχία των "κόκκινων" να κερδίσουν το πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ουρουγουανός άσος που το καλοκαίρι αποχώρησε από το "Άνφιλντ", αναφέρθηκε στο "γλίστρημα" του αρχηγού της Λίβερπουλ: "Αν ήμουν στη θέση του Στίβι, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Συναισθηματικά, πρέπει να είναι πάρα πολύ σκληρό.

Σουάρες: "Θα σταματούσα αν είχα γλιστρήσει όπως ο Τζέραρντ" (VIDEO)
© SKY SPORTS

"Το περασμένο διάστημα ακούστηκαν πάρα πολλά γι' αυτόν (σ.σ τον Τζέραρντ), οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί ήταν μεγάλες. Η συζήτηση αφορούσε την ικανότητά του να οδηγήσει και πάλι τη Λίβερπουλ στον τίτλο μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, στην 25η επέτειο από την τραγωδία στο Χίλσμπορο, στην οποία ο ξάδελφός του είχε σκοτωθεί και μετά συνέβη αυτό (σ.σ το "γλίστρημα").

"Ο αρχηγός, ο παίκτης των ακαδημιών της ομάδας, ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με τη Λίβερπουλ, ένας γεννημένος "Scouser", ήταν αυτός που έκανε το κρίσιμο λάθος", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την πολυσυζητημένη φάση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK