Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Ποτσετίνο τον στέλνει... Ρεάλ

Ο Ποτσετίνο μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Τότεναμ, μέχρι το 2023, όμως ένας απίστευτος όρος που κατάφερε να... περάσει στη συμφωνία μπορεί να στείλει τον Αργεντινό κόουτς άμεσα κιόλας στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Tottenham coach Mauricio Pochettino applauds next to Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during a Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday Oct. 17, 2017. (AP Photo/Paul White)
Tottenham coach Mauricio Pochettino applauds next to Real Madrid's head coach Zinedine Zidane during a Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday Oct. 17, 2017. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Η Τότεναμ ανανέωσε το συμβόλαιο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μέχρι το 2023. Ο Αργεντινός τεχνικός, τον οποίο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, τόσο η διοίκηση, όσο και οι οπαδοί των "πετεινών", θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα. Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο 46χρονος προπονητής κατάφερε να θέσει έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του, τον οποίο οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου αποδέχτηκαν. Και ποιος ήταν αυτός; Να του επιτραπεί η αποχώρησή του από το κλαμπ, σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί βρήκε πρόσφατα στο πρόσωπο του Τόμας Τούχελ τον αντικαταστάτη του Ουνάι Έμερι, οπότε είναι λίγο δύσκολο να "μπει" αυτή τη περίοδο σε συζητήσεις με τον Ποτσετίνο. Όμως η "Βασίλίσσα" μπορεί να τον φέρει στην Μαδρίτη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αν ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν καταφέρει να κατακτήσει το εφετινό Champions League, έχοντας χάσει και το πρωτάθλημα.

Πάντως, ο πρόεδρος της λονδρέζικης ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, προκειμένου να τον δελεάσει, υποσχέθηκε στον κόουτς να "δυναμώσει" κι άλλο τη Τότεναμ, έτσι ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα "μεγαθήρια" της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK