Ο Τζέραρντ έχει σε... κορνίζα το γράμμα του Μουρίνιο

Μια θέση στον... τοίχο του σπιτιού του Στίβεν Τζέραρντ έχει το γράμμα που είχε στείλει ο Ζοζέ Μουρίνιο στον 35χρονο για να τον "κλέψει" από τη Λίβερπουλ.

Ο Τζέραρντ έχει σε... κορνίζα το γράμμα του Μουρίνιο

Στίβεν Τζέραρντ και Ζοζέ Μουρίνιο ήταν καλεσμένοι της εκπομπής "The Clare Balding Show", η οποία θα μεταδοθεί αυτή την Πέμπτη (17/12) στην Αγγλία. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι εκτιμούν ο ένας τον άλλον, συζήτησαν το παρελθόν τους και τις φορές που ο "Special One" προσπάθησε να κλέψει τον 35χρονο από τη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο πρώην άσος των "κόκκινων" αποκάλυψε πως έχει κορνιζάρει ένα από τα γράμματα που έλαβε από τον τεχνικό της Τσέλσι.

"Ήταν μετά από ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στο Άνφιλντ. Ο Τζον Τέρι μου έδωσε ένα γράμμα. Μου είπε "άνοιξε το. Είναι έκπληξη". Μόλις πήγα σπίτι το άνοιξα και ήταν από αυτόν εδώ τον φίλο (σ.σ Μουρίνιο). Ήταν ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Το γράμμα είναι τώρα σε κορνίζα, σε περίοπτη θέση στο σπίτι μου, αυτό σημαίνει για μένα. Ήταν μια όμορφη κίνηση που δείχνει τι δίνει στους παίκτες εκτός γηπέδου, ακόμη και στους παίκτες που είναι αντίπαλοι και τον απέρριψαν σε δύο ή τρεις περιπτώσεις. Είναι ακόμη αρκετά ταπεινός και κύριος που βρήκε το χρόνο να μου γράψει ένα γράμμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εννιάωρο meeting για το μέλλον του Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK