Φίλαθλος κλειδώθηκε στο γήπεδο επειδή αποκοιμήθηκε στην τουαλέτα

Ένα ιδιαίτερο αλλά παράλληλα ξεκαρδιστικό συμβάν έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Μπάρνσλεϊ με την Φλίντγουντ Τάουν, με πρωταγωνιστή έναν οπαδό των γηπεδούχων. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Φίλαθλος κλειδώθηκε στο γήπεδο επειδή αποκοιμήθηκε στην τουαλέτα

Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Μπάρνσλεϊ με την Φλίντγουντ Τάουν. Ένας οπαδός των γηπεδούχων επισκέφθηκε στο ημίχρονο τις τουαλέτες, όμως τον... πήρε ο ύπνος.

Όταν ξύπνησε, ύστερα από 7 ώρες, συνειδητοποίησε πως είχε "κλειδωθεί" μέσα στο γήπεδο και δεν υπήρχε τρόπος... διαφυγής.

Σύμφωνα με την " Daily Star", η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε μία κλήση έκτακτης ανάγκης περίπου στις 11 το βράδυ, καθώς ο φίλαθλος είχε βάλει σε λειτουργία τον συναγερμό του γηπέδου.

Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο προαύλιο του γηπέδου, είδαν τον συγκεκριμένο κύριο να κάνει κινήσεις με τα χέρια του προκειμένου να τον αντιληφθούν.

"Δεχθήκαμε κλήση εκτάκτου ανάγκης από το Όκγουελ, αλλά συνήθως είναι λάθος συναγερμός. Όμως, πήγαμε στο γήπεδο, είδαμε έναν τύπο να κάνει κινήσεις προκειμένου να μας τραβήξει την προσοχή. Βάλαμε μία σκάλα για να τον κατεβάσουμε. Δεν είχε παπούτσια, ενώ είχε χάσει το κινητό του", ανέφερε ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK