Ομάδα της Conference ετοιμάζει γήπεδο αξίας 144.000.000 ευρώ!

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 144.000.000 ευρώ προτίθεται να δαπανήσει μία ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας για την κατασκευή ενός νέου σταδίου! Διαβάστε λεπτομέρειες αυτής της ασυνήθιστης ιστορίας που μεταξύ άλλων μετέδωσε το BBC.

Ομάδα της Conference ετοιμάζει γήπεδο αξίας 144.000.000 ευρώ!

Η ομάδα ονομάζεται Φόρεστ Γκριν Ρόβερς, αγωνίζεται στην Conference και όσοι δεν παίζουν στοίχημα ή... Football Manager είναι δύσκολο να την γνωρίζουν.

Πλέον, το καμάρι της πόλης Νέιλσγουορθ αναμένεται να γίνει γνωστό σε πολλούς ποδοσφαιρόφιλους, αφού την Παρασκευή παρουσίασε τα σχέδιά της για την κατασκευή ενός νέου σταδίου.

Σύμφωνα με το BBC, ο σύλλογος προτίθεται να δαπανήσει 144.000.000 ευρώ, προκειμένου να δημιουργήσει νέο γήπεδο, το οποίο θα φιλοξενεί 5.000 θεατές και θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τη χωρητικότητά της κατά 5.000 θέσεις.

"Θέλουμε να γίνουμε μεγαλύτεροι. Κάναμε έρευνα την τελευταία διετία σε συνεργασία με το δημοτικό συμβούλιο. Αυτό το μέρος είναι ιδανικό", τόνισε ο πρόεδρος Ντέιλ Βινς σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Από τότε που ανέλαβε τις τύχες του αγγλικού συλλόγου, ο Βινς δημιούργησε τον πρώτο αγωνιστικό χώρο με κοπριά αγελάδων, τοποθέτησε 180 ηλιακούς πίνακες που παράγουν το 10% της ηλεκτρικής ενέργειας του "The New Lawn" (σ.σ. το όνομα του γηπέδου), απαγόρευσε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος από τους ποδοσφαιριστές και την πώληση προϊόντων της ομάδας στις ημέρες των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK