Όταν ο Βίγια πρόλαβε τον Μαραντόνα (VIDEO)

Σαν σήμερα, 14 Μαΐου του 1981 σημειώθηκε κατά τους Άγγλους το "γκολ του αιώνα" από τον Ρικάρντο Βίγια. Λίγα χρόνια αργότερα όμως ήρθε ο Ντιέγκο Μαραντόνα και άλλαξε τα δεδομένα.

Όταν ο Βίγια πρόλαβε τον Μαραντόνα (VIDEO)
© ACTION IMAGES / SPORTING PICTURE

Σαν σήμερα, 14 Μαΐου του 1981, Τότεναμ και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονταν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ. Με το σκορ στο 2-2 και το ρολόι να δείχνει 76 λεπτά αγώνα, ο Ρικάρντο Βίγια της Τότεναμ παίρνει τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με μια απίστευτη ατομική ενέργεια, αποφεύγει τους αντίπαλους αμυντικούς και πετυχαίνει το 3-2.

Το σκορ αυτό έδωσε το Κύπελλο στην Τότεναμ και έκανε τους Άγγλους να το περιγράψουν ως το "γκολ του αιώνα". Δείτε το γκολ του Ρικάρντο Βίγια:

Ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα, οι Άγγλοι έμελλε να δουν από κοντά το γκολ που πήρε τα πρωτεία από τον Ρικάρντο Βίγια. Ημιτελικά Μουντιάλ του 1986, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή και ο Ντιέγκο Μαραντόνα παίρνει την μπάλα πίσω από το χώρο του κέντρου και περνάει σχεδόν όλη την ομάδα της εθνικής Αγγλίας. Η συνέχεια γνωστή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK