Η εκστρατεία των ΑΠΟΕΛιστών στο "Ζερλάν"

Για εκστρατεία των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στο "Ζερλάν" κάνουν λόγο τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία τονίζουν στα ρεπορτάζ τους πως οι "γαλαζοκίτρινοι" ετοιμάζονται σαν τρελοί για το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα αρκετά απούλητα εισιτήρια έχει η Λιόν, η οποία έχει ρίξει την τιμή μέχρι και 10 ευρώ για να γεμίσει το γήπεδο!

Η εκστρατεία των ΑΠΟΕΛιστών στο "Ζερλάν"

Με 15 ευρώ (για τους μη συνδρομητές) λοιπόν μπορείς κάποιος ακόμη να βρει θέση στο "Ζερλάν" κι αν αυτό δεν φαίνεται να συγκινεί τους φιλάθλους της Λιόν, σίγουρα θα συγκινεί τους "γαλαζοκίτρινους", οι οποίοι έχουν ψάξει εισιτήρια με κάθε πιθανό και... απίθανο τρόπο. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε επίσημα 2.025 απλά εισιτήρια και 200 VIP (κάθε φιλοξενούμενος δικαιούται το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου), ωστόσο πολλοί φίλαθλοί του έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια μέσω ίντερνετ. Οι "γαλαζοκίτρινοι" εκτιμούν ότι στο "Ζερλάν" την Τρίτη θα βρίσκονται περίπου 3.500-4.000 φίλαθλοι, αν και οι Γάλλοι, όπως φαίνεται, περιμένουν σχεδόν 5.000 ΑΠΟΕΛίστες στο γήπεδο! Η μάχη της εξέδρας φαίνεται να έχει κερδηθεί ήδη.

Γιοβάνοβιτς: "Δεν επιλέγουμε παιχνίδια. Πρώτα η Άχνα, μετά η Λιόν"

Την ίδια ώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται από τώρα το ματς με τη Λιόν, αφού προέχει η αναμέτρηση με την Άχνα το απόγευμα της Παρασκευής. "Δεν γίνεται να επιλέγεις ματς", τόνισε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και πρόσθεσε: "Εφόσον τα καταφέρεις, φυσικά γυρίζεις τότε στο πρωτάθλημα και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο στα ματς πρωταθλήματος ή Τσάμπιονς Λιγκ. Μας κοστίζουν πολύ, οι ρυθμοί των παιχνιδιών που έχουμε εμείς εδώ στη Κύπρο και στην Ευρώπη έχουν τεράστια διαφορά".

Δείτε videos από τη συνέντευξη Τύπου

News 24/7

24MEDIA NETWORK