O Μουρίνιο μπέρδεψε τον ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση

Το εγκώμιο του ΑΠΟΕΛ έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και ο special one μπέρδεψε τον ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση!

O Μουρίνιο μπέρδεψε τον ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση
mourinho2002.jpg

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι είχε δυσκολευτεί με την Ιντερ στο ΓΣΠ πριν από τρία χρόνια, ενώ δεν θυμόταν ούτε το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, εν προκειμένω πριν το παιχνίδι με την Μάλαγα για το πρωτάθλημα, και αναπόφευκτα δέχτηκε ερωτήσεις και για την κλήρωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Αν ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στα προημιτελικά, βρίσκεται με την αξία του. Δεν έχει αξία να μιλάμε για πιο δυνατές και πιο αδύναμες ομάδες. Οφείλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο, με τον οποίο κληρωθήκαμε, κι ας μην έχει την ιστορία των υπόλοιπων ομάδων. Επαιξα εναντίον τους πριν από τρία χρόνια με την Ιντερ και ήδη βρίσκονταν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και ο Καρβάλιο τους έχει αντιμετωπίσει, όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι", δήλωσε αρχικά ο Ζοσέ Μουρίνιο (όπως μεταφέρουν όλα τα ισπανικά σάιτ). Εντάξει έχει δώσει άπειρα παιχνίδια ο Πορτογάλος τεχνικός και είναι ίσως δύσκολο να τα θυμάται όλα, αλλά κάποιος θα έπρεπε να του υπενθυμίσει ότι τη σεζόν 2008-09, στην οποία αναφέρεται, η Ιντερ έπαιζε με την Ανόρθωση.

"Είχαν μία εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων όπου είχαν δύσκολους αντιπάλους. Απέκλεισαν την Πόρτο και την Σαχτάρ, προχώρησαν και άφησαν εκτός και την Λιόν. Δεν θα είμαι υποκριτής, ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα που στη θεωρία πριν τα παιχνίδια έχει λιγότερη δυναμική και όνομα από άλλες ομάδες, αλλά είναι μία ομάδα που βρίσκεται εδώ με την αξία της, κέρδισε ό,τι έχει κερδίσει μέχρι τώρα με την αξία της, γι' αυτό και τη σέβομαι βαθύτατα. Με την Ιντερ βάλαμε γκολ στο 93' και μέχρι τότε χάναμε 2-1. Και ισοφαρίσαμε χωρίς να το αξίζουμε. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Ολες οι ομάδες υποφέρουν στο γήπεδό τους", κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έκανε λάθος και στο αποτέλεσμα, αφού το παιχνίδι είχε λήξει 3-3, με την Ιντερ να ισοφαρίζει όντως στο τέλος, αλλά όχι στο 93'. Στο 81' είχε έρθει το γκολ της ισοφάρισης των ΄"νερατζούρι"...

Βέβαια οι Ισπανοί δεν πτοήθηκαν από τις απαντήσεις του Μουρίνιο και τον ρώτησαν για τον τελικό που περιμένουν με ανυπομονησία ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. "Ελπίζω να προκριθούμε από τα προημιτελικά πρώτα. Να βρεθούμε για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λγικ, γιατί δεν το έχει πετύχει για πολλά χρόνια αυτό η Ρεάλ. Ξαναφτιάχνουμε το ευρωπαϊκό προφίλ της Ρεάλ. Το επόμενο βήμα είναι να φτάσουμε στα ημιτελικά. Υπάρχει ακόμη δρόμος για τον τελικό", η απάντηση του προπονητή των "μερένγκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK