Το ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ για στημένους διαιτητές

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, καθώς μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στα προκριματικά του Champions League και τα παράπονα που είχαν οι Κύπριοι από τη διαιτησία, μια νέα απόφαση της UEFA ήρθε να ταράξει τα νερά.

Το ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ για στημένους διαιτητές

Στον ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τον αποκλεισμό της ομάδας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και τα όσα διαδραματίστηκαν εις βάρος τους από τη διαιτησία.

Ωστόσο, μια νέα απόφαση της UEFA ήρθε να προβληματίσει ακόμα περισσότερο τους Κύπριους. Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τους δύο διαιτητές που επέβλεπαν τον αγώνα του Europa League μεταξύ της Ίντερ Τούρκου και Βίκινγκουρ στις 11 Ιουλίου, ο οποίος έληξε 1-0 υπέρ της δεύτερης.

Μετά από παρατήρηση έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας για τον εν λόγω αγώνα, η UEFA αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα με αποτέλεσμα οι δύο διαιτητές να τιμωρηθούν από την Ομοσπονδία. Το γεγονός παραδέχθηκαν και οι δύο και η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 22 Αυγούστου.

Οι εξελίξεις αυτές προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ψάξουν καλύτερα το θέμα για τυχόν παρασπονδίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK