Σιμεόνε: "Ο Ολυμπιακός απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση"

Κάτι διαφορετικό προσδοκούσε ο Ντιέγο Σιμεόνε από την πρεμιέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο εφετινό Champions League.

Σιμεόνε: "Ο Ολυμπιακός απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση"

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: " Δεν θεωρώ μεγάλο ρίσκο τη χρησιμοποίηση του Όμπλακ. Παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα και καθένα είναι ξεχωριστό. Εγώ κρίνω κάθε φορά τι θα κάνω.

Η Ατλέτικο είχε ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και δυνατός, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια.

Εκείνο που έκρινε το ματς ήταν η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε, εμείς όχι τόσο.

Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο το ματς. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει σε θέση ισχύος τον Ολυμπιακό και του δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που νίκησε στην πρεμιέρα του μία ομάδα όπως η Ατλέτικο.

Είναι προφανώς κάτι πολύ αρνητικό τα τρία γκολ που δεχθήκαμε. Το καλό είναι πως σημειώσαμε δύο, ίσως φανεί χρήσιμο στη διαφορά τερμάτων. Το ματς χάθηκε σε συγκεκριμένες φάσεις. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έδειξε συνοχή και ικανότητα. Όταν είσαι πίσω στο σκορ και συνέχεια στη διαδικασία του πως να αντιδράσεις δεν είναι καλό.

Ο Τσέρτσι έπαιξε μόνο 20 λεπτά, αλλά έδειξε το ρόλο του. Παίζει πολύ καλά. Είναι ακόμα στο στάδιο προσαρμογής. Παίζει και στο κέντρο και στα άκρα. Για τον Γκριεζμάν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έβαλε γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις και συνεχίζει να αναπτύσσεται ως παίκτης. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό.

Προφανώς οι ομάδες που νίκησαν έχουν το προβάδισμα. Θέλει προσοχή. Πρέπει να καθορίσουμε πολύ καλά τα βήματά μας στο μέλλον. Δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε. Υπάρχει ακόμα δρόμος. Όμως όταν κερδίζεις στην έδρα σου στο πρώτο ματς έχεις πολλές πιθανότητες για την πρόκριση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK