Έχασε βασικό πριν τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα

Χωρίς τον Τζόρντι Άλμπα θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό αφού ο Καταλανός αριστερός μπακ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση. Η σκέψη του Βαλβέρδε για τον αντικαταστάτη του.

Barcelona's Luis Suarez, left, and Jordi Alba, right, celebrate with Lionel Messi who scored 3-0 during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Luis Suarez, left, and Jordi Alba, right, celebrate with Lionel Messi who scored 3-0 during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Απώλεια της τελευταίας στιγμής για την Μπαρτσελόνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Champions League, με τον Τζόρντι Άλμπα να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης και να τίθεται νοκ-άουτ για το ματς της Τετάρτης στο "Camp Nou".

O διεθνής Ισπανός αριστερός μπακ ήταν ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, πίσω μόνο από τους Μέσι και Τερ Στέγκεν, και είχε πάρει μέρος στα 11 από τα 12 επίσημα ματς των "μπλαουγκράνα".

Είχε χάσει μόνο το ματς της 5ης αγωνιστικής της Primera Division απέναντι στην Έιμπαρ, με τον Λούκας Ντιν που είχε πάρει τότε τη θέση του να είναι και τώρα το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ως αριστερός μπακ.

Σημειώνεται πως εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έμειναν και οι επίσης τραυματίες Αρντά Τουράν, Ντεμπελέ και Ραφίνια, καθώς και οι Αλέις Βιδάλ και Ραφίνια για λόγους τακτικής.

Έχασε βασικό πριν τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK