Γκουαρντιόλα: "Ο Ινιέστα είναι αναντικατάστατος"

Το εγκώμιο του Αντρές Ινιέστα έπλεξε ο προπονητής του μετά τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. O προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως η ομάδα του βασίζεται πάνω στον Ισπανό μέσο, ενώ αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες του Μέσι.

Γκουαρντιόλα: "Ο Ινιέστα είναι αναντικατάστατος"

Την απόδοση του Ινιέστα ξεχώρισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη φτωχή εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0 επί της πρωτάρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, Βικτόρια ΠΛζεν. Ο Ισπανός μέσος επέστρεψε μετά από ακόμα έναν μυικό τραυματισμό και ήταν ο καλύτερος των "μπλαουγκράνα" μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ.

"Ξέρεις ότι όταν παίζει καλά είναι μοναδικός και επέστρεψε από τον τραυματισμό του σε φοβερή φόρμα. Δουλεύει σκληρά, σκοράρει και ο τρόπος που μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα είναι σημαντικός για το παιχνίδι μας. Πέρυσι ήταν αναντικατάστατος και ελπίζουμε να μπορέσουμε και φέτος να βασιστούμε πάνω του. Θα προσπαθήσουμε να φροντίσουμε να είναι υγιής." δήλωσε ο 40χρονος τεχνικός των Καταλανών στη συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά τη δυσκολία της Μπαρτσελόνα να πετύχει γκολ και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Μέσι σχολίασε: " Το να πετύχεις γκολ είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο ποδόσφαιρο. Όταν ο Μέσι δε σκοράρει αποτελεί είδηση. Φανταστείτε το επίπεδο που έχει φτάσει αυτός ο παίκτης αν αυτό είναι το ζήτημα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK