"Ο Σαμαράς βούτηξε"

Η Σέλτικ πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης την πρόκρισή της στην φάση των "16" του Champions League και για να τα καταφέρει χρειάστηκε η πολύτιμη συνδρομή του Γιώργου Σαμαρά ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ κέρδισε το πέναλτι το οποίο έδωσε στους Σκωτσέζους τη πολυπόθητη νίκη.

"Ο Σαμαράς βούτηξε"

Μετά το τέλος του αγώνα αρκετοί στάθηκαν στη φάση του κερδισμένου πέναλτι από τον Σαμαρά κάνοντας λόγο για ανύπαρκτη παράβαση, χρεώνοντας παράλληλα στον Έλληνα επιθετικό δόλο στην πτώση του εντός της περιοχής.

Και μπορεί για την Σπαρτάκ Μόσχας να μην υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο στο ματς και οι Ρώσοι να μην έδωσαν βάση στην παράβαση που χρεώθηκε εις βάρος τους, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με την Μπενφίκα. Οι "αετοί" της Λισαβόνας ήρθαν ισόπαλοι στο Καμπ Νου κι αν δεν κέρδιζε η Σέλτικ, θα έπαιρναν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Βλέποντας λοιπόν οι Πορτογάλοι τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Σαμαράς, ήταν φυσικό να έχουν παράπονα από το διαιτητικό σφάλμα, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους δημοσίως.

"Το πέναλτι που απέκλεισε την Μπενφίκα"

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της πορτογαλικής "Ojogo", το οποίο έχει τίτλο "Το πέναλτι που απέκλεισε την Μπενφίκα", ενώ έχει αναρτηθεί παράλληλα το video με το πέναλτι που κέρδισε ο Σαμαράς

"Ο Σαμαράς βούτηξε"

Δείτε παρακάτω εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Σέλτικ με την Σπαρτάκ Μόσχας. Στο 1'01'' η επίμαχη φάση του πέναλτι των Σκωτσέζων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK