Όβρεμπο: "Ακόμα δέχομαι απειλές"

Ο Τομ Χένινγκ Όβρεμπο αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα δέχεται απειλές για τη ζωή του από οπαδούς τις Τσέλσι για τα διαιτητικά λάθη που έκανε στον ημιτελικό του 2009 στο Στάμφορντ Μπριτζ με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.

Όβρεμπο: "Ακόμα δέχομαι απειλές"

Ο Νορβηγός διαιτητής εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα το 2009 όταν αρνήθηκε σε τέσσερις περιπτώσεις πέναλτι στους παίκτες της Τσέλσι. Το ματς ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με τους Καταλανούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό της Ρώμης και τους Μπλε να διαμαρτύρονται εντονότατα κινδυνεύοντας μάλιστα και με τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Όβρεμπο, ο οποίος έχει πλέον αποσυρθεί έκανε δηλώσεις ενόψει της σημερινής αναμέτρησης Τσέλσι-Μπαρτσελόνα και παραδέχεται τα διαιτητικά σφάλματα που υπέπεσε, τονίζοντας όμως πως ακόμα δέχεται απειλές, τις οποίες ωστόσο δεν παίρνει στα σοβαρά:

"Ακόμα λαμβάνω κάποια απειλητικά μηνύματα αλλά καταλήγουν κατευθείαν στα σκουπίδια. Δεν τα παίρνω στα σοβαρά, απλά μερικές φορές απορώ με αυτούς που τα στέλνουν .Μόλις χθες έλαβα ένα mail από έναν οπαδό της Τσέλσι, που έλεγε ότι θέλει να σκοτώσει εμένα και την οικογένεια μου.

'Οποιος γνωρίζει τους κανονισμούς μπορεί να καταλάβει ότι έκανα πολλά σφάλματα, αλλά αυτή είναι η ζωή του διαιτητή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK