Τσεχ: "Απλά άνθρωπος ο Μέσι"

Ο τερματοφύλακας των "Μπλε" έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", παραμένει ωστόσο αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να σταματήσει τον Αργεντινό.

Τσεχ: "Απλά άνθρωπος ο Μέσι"
© KEVIN QUIGLEY

Ο Πετρ Τσεχ αφού επαίνεσε τις ικανότητες του 24χρονου τόνισε ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας του να αμυνθεί απέναντι στον Αργεντινό:

"Ο Μέσι στην τωρινή του φόρμα είναι τεράστια απειλή. Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αλλά καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη.

Η τεχνική του με την μπάλα είναι απίστευτη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να αντιδράσει ανάλογα με το πως εξελίσσεται το παιχνίδι. Σε κάθε κατάσταση μέσα στο γήπεδο μπορεί ακόμα και την τελευταία στιγμή να κάνει την ιδανική ενέργεια. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να τελειώσει ο Μέσι μια επίθεση.

Από την άλλη και ο Μέσι άνθρωπος είναι και αν παίξουμε βάσει το 100% των δυνατοτήτων μας, θα μπορέσουμε να τον σταματήσουμε".

Ο Τσεχ επίσης τονίζει ότι η ομάδα του μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, εξαρτάται από την ομάδα του να διαψεύσει τα προγνωστικά: "Είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, υπερασπίζονται τον τίτλο τους, αλλά τα πάντα γίνονται. Έχουμε δύο παιχνίδια για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK