Ο Μάριν έστειλε τον Ολυμπιακό στα... αστέρια του Champions League!

Χάρη σε γκολ του Μάρκο Μάριν στο 25ο λεπτό του αγώνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε για δεύτερη φορά της Ριέκα (αυτή τη φορά με 1-0 εκτός έδρας) και έκλεισε θέση για τους "χρυσούς" ομίλους του Champions League (VIDEO).

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Champions League! Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι ήταν σοβαρή στο ματς με τη Ριέκα στην Κροατία, πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάρκο Μάριν και θα βρεθεί στην κλήρωση της Πέμπτης (24/8) για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Χάσι παρέταξε την ομάδα του με μόλις μία αλλαγή σε σχέση με το νικηφόρο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης" (2-1). Ο Βούκοβιτς πήρε τη θέση του Σεμπά, κι έτσι ο Ρομαό έπαιξε στα χαφ, ενώ πιο μπροστά ήταν ο Οφόε. Ένας Οφόε που ήταν εξαιρετικός σε όλο το 90λεπτο και μάλιστα ήταν ο δημιουργός του μοναδικού γκολ. Αν και η Ριέκα ξεκίνησε δυνατά και απείλησε με κάποια σουτ, στο 25' ο Οφόε έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μάριν που έφυγε από τα αριστερά κι ο τελευταίο "εκτέλεσε" τον κίπερ των Κροατών.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα. Είχαν τρεις καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, όλες από τα δεξιά, στην πλευρά του Κούτρη, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα κι έγινε αλλαγή στη συνέχεια από τον Χάσι. Ο Καπίνο όμως ήταν σε πολύ καλή ημέρα και επενέβη με τις αποκρούσεις του, όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του. Μπορεί οι Κροάτες να είχαν τις φάσεις, γκολ όμως δεν πέτυχαν με το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού να μένει μέχρι τέλους.

Δείτε το γκολ του Ολυμπιακού:

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ):Σλούγκα (51' Πρσκάλο), Μάρτιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Βέσοβιτς, Μπράνταριτς (77' Ματέι), Μάλες, Γκόργκον (61' Κβρζιτς), Μίσιτς, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι):Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Ρομαό (80' Φορτούνης), Ζιλέ, Οφόε, Μάριν (66' Σεμπά), Καρσελά, Μπεν.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK