Η Ριέκα παρακαλά παίκτη να μην φύγει πριν τον Ολυμπιακό!

Ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, αποκάλυψε πως βασικός ποδοσφαιριστής αποχωρεί άμεσα από την ομάδα του, παρότι του προσέφερε επιπλέον χρήματα για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό!

Turkey's Emre Mor, right, vies with Macedonia's Stefan Ristovski, left, during an international friendly soccer match at the Philip II National Stadium in Skopje, Macedonia, on Monday, June 5, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Stefan Ristovski AP

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται ο Σκοπιανός δεξιός μπακ της Ριέκα, Στεφάν Ριστόβσκι, με τους Κροάτες να βάζουν τώρα περίπου 3.500.000€ στα ταμεία τους, έτσι ώστε να μην χάσουν ελεύθερο τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

Το στόρι βέβαια δεν τελειώνει εδώ. Αυτό γιατί ο πρόεδρος της Ριέκα ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά τον 25χρονο αμυντικό. Για την ακρίβεια έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει έστω και για... λίγο.

"Ναι είναι αλήθεια. Ο Ριστόβσκι θα φύγει, όμως μέχρι να ολοκληρωθούν και τα τυπικά, τίποτα δεν είναι βέβαιο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Τόσο ο παίκτης όσο και ο ατζέντης του θέλουν να φύγουν άμεσα. Εμείς κάναμε προσπάθεια και του προσφέραμε χρήματα για να μείνει στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό, όμως δεν συμφώνησε".

Ο Ριστόβσκι αποκτήθηκε από την Ριέκα το 2015 ως ελεύθερος και θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK