Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 1-3

Η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης στο Λονδίνο, διαλύοντας με 3-1 την Άρσεναλ για το 1ο παιχνίδι των 2 ομάδων στη φάση των 16 του Champions League.

Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 1-3

Εικόνα αγώνα

Οι Βαυαροί βρέθηκαν να προηγούνται με 2 γκολ μέσα σε 21' λεπτά, χάρη σε προσπάθεια του Τόνι Κρόος στο 7' και του Τόμας Μίλερ μετά από κόρνερ στη συνέχεια.

Οι "κανονιέρηδες", προερχόμενοι από αναπάντεχο εντός έδρας αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπλάκμπερν, απέτυχαν να αντιδράσουν μετά το 2-0 και δεν βελτίωσαν την απόδοσή τους. Η μείωση του σκορ στο 55ο λεπτό από τον πρώην επιθετικό της Μπάγερν, Λούκας Ποντόλσκι, προέκυψε μετά από κόρνερ που καταλογίστηκε λανθασμένα υπέρ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες πήρε το αίμα της πίσω στο 77ο λεπτό, όταν ο Μάριο Μάντζουκιτς έγραψε το τελικό 3-1, δίνοντας σχεδόν μετά βεβαιότητας το "εισιτήριο" της πρόκρισης στους πρωτοπόρους της Bundesliga.

Κλειδί

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε κάθε ενέργειά της να μετράει. Αυτή ήταν η διαφορά από την Άρσεναλ, η οποία είχε περισσότερες πάσες, μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες. Οι Βαυαροί είχαν την αποφασιστικότητα, με συνέπεια να κερδίσουν στα τάκλιν και στα σουτ, στατιστικά που τους έδωσαν και τη νίκη.

MVP

Μία ένα γκολ, μία ασίστ και 12,336 χιλιόμετρα, ο 23χρονος Τόμας Μίλερ σε ακόμα ένα φετινό ματς ηγήθηκε της Μπάγερν Μονάχου, στέλνοντας μηνύματα στον... Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αδύναμος κρίκος

Εάν υπήρχε οποιοσδήποτε τερματοφύλακας επιπέδου... φάσης 16 του Champions League στην εστία των γηπεδούχων, τότε η Άρσεναλ θα μπορούσε να αποσπάσει μία ισοπαλία 1-1. Ο Βόιτσιεχ Στσέσνι, όμως, δεν δικαιώνει τις προσδοκίες του Αρσέν Βενγκέρ.

Άρσεναλ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα, Γουίλσιερ, Γουόλκοτ, Καθόρλα, Ράμσεϊ (71' Ροσίτσκι), Ποντόλσκι (72' Ζιρού)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Βαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Μαρτίνεθ, Μίλερ, Κρόος (73' Γκουστάβο), Ριμπερί (63' Ρόμπεν), Μάντζουκιτς (78' Γκόμεθ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK