Εύσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συγχαρητήρια στον Μίτσελ και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τη νίκη έδωσε ο επικεφαλής της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αθήνα, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Εύσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
INTIME SPORTS

Ο ζωντανός "θρύλος" της αγγλικής ομάδας, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη πήγε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών μετά τη λήξη του αγώνα, χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την απόδοση του Ολυμπιακού αλλά και γενικά την εικόνα του στο φετινό Champions League.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον σε συζητήσεις με στελέχη του Ολυμπιακού, τους ευχαρίστηκε για την φιλοξενία, τόσο ως προς την αντιμετώπιση της ομάδας, των μελών της διοίκησης της Γιουνάιτεντ, των επίσημων προσκεκλημένων της και χορηγών του συλλόγου αλλά των οπαδών της που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σελίδα της στο facebook έκανε ειδικό phοtogallery από το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" εστιάζοντας στο εντυπωσιακό coreo των οπαδών του Ολυμπιακού και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, αναφέροντας τα εξής: "Ενώ η δράση στον αγωνιστικό χώρο ήταν απογοητευτική για τη Γιουνάιτεντ, τα χρώματα και και η ατμόσφαιρα μέσα στο Καραϊσκάκης, στο ταξίδι των "κόκκινων" στην Αθήνα για το Champions League, ήταν κάτι παραπάνω από φαντασμαγορική...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK