Ρεάλ - Σάλκε 3-4 (VIDEOS)

Αν και ηττήθηκε με 4-3 από την καλύτερη Σάλκε σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", χάρη στο 0-2 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία, η Ρεάλ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Από δύο γκολ οι Ρονάλντο και Χούντελααρ.

Ρεάλ - Σάλκε 3-4 (VIDEOS)

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ντι Ματέο παρέταξε το αγαπημένο του 5-3-2 με τους Φουχς και Μπαρνέτα να παίρνουν τις πτέρυγες, σχήμα το οποίο φάνηκε να λειτουργεί στα πρώτα λεπτά που η Ρεάλ φαινόταν να... κοιμάται. Η αγωνιστική εικόνα των Μαδριλένων στο ξεκίνημα προβλημάτισε τον κόσμο που έδωσε το "παρών" στις εξέδρες του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και δεν άργησαν οι πρώτες αποδοκιμασίες.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Σάλκε ήρθε στο 10', όταν μετά από ωραία αντεπίθεση από αριστερά με τον Μάιερ, ο Τσουπό Μοτίνγκ έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά πλάσαρε άστοχα. Τα μεγάλα κενά στην άμυνα της Ρεάλ και τα πολλά λάθη έδιναν στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να βρίσκουν χώρους τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα με αποτέλεσμα το 0-1 να μην αργήσει να έρθει.

Η τραγική αντίδραση της άμυνας των "μερένγκες" είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει με μεγάλη ευκολία στον Φουχς, ο οποίος ανενόχλητος την έστειλε στα δίχτυα του Κασίγιας στο 21'. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 25', με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να "εκτελεί" με κεφαλιά τον Βέλενροϊτερ και να φέρνει το ματς στα ίσα.

Η Σάλκε συνέχισε με τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό, με το σουτ του Χούντελααρ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι στο 40'. Μόλις μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μάιερ σούταρε, ο Κασίγιας δεν έδιωξε καλά και ο Ολλανδός έκανε το 1-2, ωστόσο οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάλι με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 2-2.

Σημειώνοντας το 6ο γκολ του σε 7 συμμετοχές στο φετινό Champions League, ο Μπενζεμά έβαλε την Ρεάλ για πρώτη φορά στο ματς σε θέση οδηγού 7 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, αφού πρώτα πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε σωστά. Αν και πλέον χρειαζόταν τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση, η Σάλκε δεν παράτησε το ματς, με τον Σανέ να κάνει το 3-3 στο 57' με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή.

Η ώρα περνούσε, η Ρεάλ δεν σκόραρε και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεζαν για τέταρτο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 84'. Ο Σανέ έκανε την προσπάθεια στο χώρο του κέντρου και ο Μόντριτς θέλοντας να τον κόψει έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Χούντελαρ που δέχθηκε το... δώρο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-4, βάζοντας... φωτιά στο ματς. Οι παίκτες του Ντι Ματέο δεν κατάφεραν να βάλουν και πέμπτο γκολ με αποτέλεσμα η ομάδα του Αντσελότι να πάρει τελικά την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

MVP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όχι τόσο για την εικόνα του στο ματς, όσο για τα δύο γκολ που σημείωσε και ουσιαστικά χάρισαν στην Ρεάλ την πρόκριση.

Αδύναμος κρίκος

Η άμυνα της Ρεάλ. Αν και ούτε ο Ίκερ Κασίγιας βρέθηκε σε καλή μέρα, η άμυνα της Ρεάλ είχε πολλά κενά από το ξεκίνημα κι έτσι η Σάλκε έβρισκε πολλούς χώρους. Στην αντίπερα όχθη, οι Γερμανοί δεν έδωσαν πολλές ευκαιρίες στην Ρεάλ αλλά οι παίκτες μεγάλης κλάσης των Μαδριλένων ήταν εκείνοι που έκαναν τη διαφορά.

Σχόλιο

Τι σχόλιο να πρωτοκάνει κάποιος γι' αυτό το ματς; Με διαφορά το καλύτερο του εφετινού Champions League, καθώς συνδύασε θέαμα, αγωνία, γκολ, ανατροπές... Η εικόνα των αποσβολωμένων παικτών της Ρεάλ στο φινάλε παρά την πρόκριση, φανερώνει του λόγου το αληθές. Τα συγχαρητήρια πάνε στην αποκλεισμένη Σάλκε.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ: Κασίγιας, Αρμπελόα (83' Νάτσο), Πέπε, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο (58' Μαρσέλο), Κεντίρα (58' Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Σάλκε: Βέλενροϊτερ, Μπαρνέτα (81' Ουτσίντα), Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Φουχς, Νόιστεντερ, Χέγκερ (57' Γκορέτσκα), Μάιερ, Τσουπό-Μοτίνγκ (29' Σανέ), Χούντελααρ.

Τα γκολ:

Ρεάλ - Σάλκε: Το 0-1 (21' Φουχς)

Ρεάλ - Σάλκε: Το 1-1 (25' Ρονάλντο)

Ρεάλ - Σάλκε: Το 1-2 (40' Χούντελααρ)

Ρεάλ - Σάλκε: Το 2-2 (46' Ρονάλντο)

Ρεάλ - Σάλκε: Το 3-2 (52' Μπενζεμά)

Ρεάλ - Σάλκε: Το 3-3 (57' Σανέ)

Ρεάλ - Σάλκε: Το 3-4 (84' Χούντελααρ)

Διαβάστε ακόμη:

Άγριο κράξιμο από οπαδούς στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK