Βενγκέρ: "Δεν είναι ακατόρθωτο"

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιμένει πως η Άρσεναλ δεν έχει ακόμα αποκλειστεί, παρά την ήττα με 1-3 στο Λονδίνο από την Μπάγερν Μονάχου και μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα για την πρόκριση στους "8" του Champions League.

Βενγκέρ: "Δεν είναι ακατόρθωτο"

Οι απουσίες της ομάδας κάνουν πιο δύσκολο το έργο των "κανονιέρηδων" καθώς Σέζνι, Σανιά και Γουίλσιρ δεν θα αγωνιστούν εναντίον των Βαυαρών.

Ωστόσο ο Βενγκέρ δήλωσε: Είναι δύσκολο το γνωρίζουμε αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Το να εμφανιστούμε με την πεποίθηση πως έχουμε αποκλειστεί θα είναι απαράδεκτο για εμάς. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στο Champions League και στην Ευρώπη έχουμε κερδίσει σχεδόν σε όλες τις έδρες και αυτό σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε.

Είμαι σίγουρος πως αν αυτή η ομάδα κάνει το παιχνίδι της θα δείτε μια διαφορετική εικόνα. Έχω μεγάλο σεβασμό στην Μπάγερν και πιστεύω πως δεν έχει ανταμειφθεί ακόμα. Είναι σημαντικό για εμάς να τα καταφέρουμε".

Η Άρσεναλ ψάχνει για τον πρώτο τίτλο της μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2005. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα και έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο γεγονός που ενισχύει τη δυσαρέσκεια από μερίδα φιλάθλων, για την παρουσία του Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK