Μην τα βάζεις ΠΟΤΕ με την Γκλάντμπαχ, θα χάσεις!

Όταν πας να κάνεις πλάκα στην Γκλάντμπαχ, να είσαι προετοιμασμένος και για τις συνέπειες. Δείτε την "απάντηση" των Γερμανών σε σκωτσέζικη "πρόκληση" λίγο πριν τη ρεβάνς με Σέλτικ.

Μην τα βάζεις ΠΟΤΕ με την Γκλάντμπαχ, θα χάσεις!

Μπορεί Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα στον 3ο όμιλο του Champions League όμως το ζευγάρι Σέλτικ-Γκλάντμπαχ έχει "δώσει ρέστα" όσον αφορά στην κόντρα τους... εκτός γηπέδου.

Η αρχή έγινε πριν δύο εβδομάδες όταν μία παμπ στη Γλασκώβη θέλησε να "πικάρει" την Γκλάντμπαχ με ευφάνταστο τρόπο: γράφοντας σε πινακίδα έξω από το μαγαζί πως η Σέλτικ αντιμετωπίζει "μία γερμανική ομάδα", αδυνατώντας -υποτίθεται- να γράψει σωστά το όνομα Γκλάντμπαχ.

Μην τα βάζεις ΠΟΤΕ με την Γκλάντμπαχ, θα χάσεις!

Εκείνο το βράδυ η Γκλάντμπαχ "τρέλανε κόσμο" στα social media όταν για μερικές ώρες στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αναγραφόταν ως "μία γερμανική ομάδα" (ο ορισμός του... αυτοσαρκασμού) ενώ "απάντησε" και στο γήπεδο, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 μέσα στο "Celtic Park".

Αν όμως η Σέλτικ νόμιζε πως η ρεβάνς θα κυλούσε ομαλά ήταν γελασμένη αφού η επίσημη Γκλάντμπαχ ανήρτησε φωτογραφία μέσα από το γήπεδο της ομάδας με μία πινακίδα όπου προαναγγέλει την αναμέτρησή της με "μία σκωτσέζικη ομάδα"!

Επειδή όμως δεν μπορούσα να γράψουν τη λέξη "σκωτσέζικη ομάδα" έγραψαν τελικά... Σέλτικ! "Προσπαθήσαμε", ήταν το επικό σχόλιο στο twitter του γερμανικού συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK